www.jagochpyret.blogg.se

Snö i massor har vi här uppe i Gävle, så i...

Publicerad 2010-12-24 23:30:22 i Inlägg från mobilen

img_2336 (MMS)

Snö i massor har vi här uppe i Gävle, så imorgon blir det nog en del skottande;) Vi har haft en toppen julafton med massa mat och klappar och nu på kvällen har vi tävlat i dans på "Wii";) Jag kommer skippa "30 Dagar av sanning" nu när vi är bortresta, men fortsätter när vi kommit hem igen! Nu blir det nog sussning snart för man blir trött utav att förlora i dans;)

♥ Dag 22 – Det här upprör mig..

Publicerad 2010-12-23 09:10:08 i 30 dagar av sanning


Ojoj missade gårdagens sanning, så den kommer här..

Jadu det finns nog rätt så mycket som kan uppröra mig, men just nu blir jag riktigt förbannad på dem som kör som om det vore sommarväg när det är tok halt! Att ligga i arlset på någon (pratar om bilar som ligger för nära inget annat) är helt idiotiskt nu när det är så halt, fattar inte hur vissa tänker?? Nu idag när vi ska fara hem till Gävle så hoppas jag att dessa idioter inte hamnar efter oss! Och jag hoppas verkligen att vi slipper se några stressade gubbar med flashiga bilar göra dumma omkörningar som gör att man själv nästan hamnar i diket!
Idag vill jag ha en mysig bilfärd hem med, musik och skönsång från mig och maken och en son som är glad och som förhoppningsvis sussar sött större delen av bilfärden;) En idiotfri dag helt enkelt, det vill jag ha!

Varning för känsliga..

Publicerad 2010-12-22 09:48:43 i Pyret

Bara så ni vet så är detta ingen skojig bild jag bjuder såhär på morgonen.. Så känsliga läsare ska nog inte titta, men alla ni mammor har kanske varit med om något liknande;) Detta bjöd iallafall Hugo på imorse efter att han ätit sin grötfrukost.. Poop poop poop..


♥ Dag 21 – Det här får mig att gråta..

Publicerad 2010-12-21 14:17:41 i 30 dagar av sanning

Jag är en sådan person som gråter när jag ser "hitta-en-familj-i-kris-och-ge-dem-ett-nytt-hus program" och när jag ser olika galor på tv som hålls för att hjälpa barn i andra länder som lever under hemska förhållanden då gråter jag som ett barn. Men sen finns det något som berör mig extra mycket och det är barnen jag mött på mitt jobb som blivit änglar! Att se ett barn dö och se smärtan i deras föräldrars ögon är något som gör fysiskt ont i en:( Det är inte rättvist, barn ska inte dö före sina föräldrar! Detta får mig att gråta..

♥ Dag 20 – Mitt hem..

Publicerad 2010-12-20 23:44:25 i 30 dagar av sanning

Eftersom vi ska fara bort över jul så ser hemmet ut som ett enda stort kaos! Det är paket och presentpapper överallt, halvfulla väskor som jag måste fylla med allt nödvändigt.. Sen så ska jag baka mer julgodis och ingredienserna har jag framme på bänken så att jag inte glömmer bort att göra allt onyttigt;) Men jag kan lägga ut en bild från 4 advent och sen kan jag lägga ut några fler bilder efter julhelgen!

Nu har febern kommit på besök..

Publicerad 2010-12-20 17:22:40 i Inlägg från mobilen

Nu har febern kommit på besök, både jag och Sötnöten är sjuka:( Så vi hoppas att pappan skyndar sig efter träningen och kommer hem och tar hand om oss;) Hoppas verkligen vi frisknar till snabbt, för vi vill ju inte ligga sjuka över jul!

♥ Dag 19 – Detta ångrar jag..

Publicerad 2010-12-19 23:06:19 i 30 dagar av sanning

Snacka om att dagens sanning är passande! Vi var på julfest igår och det var jättetrevligt, men jag ångrar delar av den.. Tänk att ibland blir allt bara så fel, men shit happens och hädanefter ska jag hålla mig borta från arga brudar med förkärlek till finska killar! Nu ska "Anna Glappkäft" gå och lägga sig och jag lovar att nästa gång jag går ut, så ska jag hålla en väldigt låååg profil;) Natti natti..

♥ Dag 18 – Min favoritfödelsedag..

Publicerad 2010-12-18 14:22:17 i 30 dagar av sanning

Mina favoritfödelsedag var när jag fyllde 25! Det var då vi bestämde oss för att börja försöka bli med bebis:) Och med tanke på att jag fyllde 25 juli 2009 och Hugo kom april 2010, så gick det ganska så fort! Man kan nog lugnt säga att det var den bästa presenten jag någonsin fått;)


Pyret i magen:)

♥ Dag 17 – Ett barndomsminne..

Publicerad 2010-12-17 14:00:58 i 30 dagar av sanning

När jag var en liten tös så bodde vi i USA och där hade jag en brevbärar kompis. Vi hade brevlådan i mitten av området, så jag kunde se den från vårat fönster och när han kom så sprang jag ut och snackade lite. Jag var nog en ganska pratglad unge och jag lät nog lite skojig med min engelska med inslag av svenska ord;) Men han var min vän och när det var påsk hade han lämnat en liten gosedjurskanin till mig! En snäll man som stod ut med en pratglad svensk liten flicka, tänk om alla brevbärare kunde vara lika trevliga som han. Synd att jag (eller min mamma) inte skrev ner vad han hette och bodde, då hade man kanske kunnat skicka julkort till "Mr Postman";)

Idag har jag och Sötnöten..

Publicerad 2010-12-15 21:12:56 i Blandat

Idag har jag och Sötnöten haft en mysig dag:) Vi har dansat och sötisen skrattade jättemycket, tydligen ser det kul ut när jag dansar;) Vi har även tagit en promenad till apoteket i det kyliga vädret och Hugo satt där med sina rosiga kinder och kollade på allt och bara mös! Väl på apoteket charmade han kvinnan bakom disken och jag fick mitt äckel-päckel-medel som jag måste använda för att förhoppningsvis slippa besvären med min förbaskade visdomstand som börjat spöka:( Men nu sover min skatt och jag sitter och sappar på tv:n..

♥ Dag 15 – Mina drömmar..

Publicerad 2010-12-15 08:57:37 i 30 dagar av sanning

Finns ju olika sorters drömmar, "ego" drömmar och lite mer "goda" drömmar! Mina "ego" drömmar är: ett fint hus med minst 4 sovrum så att mamma kan komma ner och stanna länge! En Mulberry eller Marc Jacobs väska, denna dröm har jag startat ett sparkonto för;) Ett jobb som jag ser fram emot att gå till varje dag (iallafall nästan varje dag) och en PT som drillar mig så att jag kan visa mig på beachen någon gång under 2000-talet! Mina "goda" drömmar är: att vi får leva länge med god hälsa och att Hugo växer upp och blir en snäll, omtänksam och lycklig man! Sen hoppas jag och drömmer om att vi kan ge Hugo ett syskon någon gång i framtiden;) Vad har ni för drömmar???

♥ Dag 14 – 10 saker du inte vet om mig..

Publicerad 2010-12-14 17:06:31 i 30 dagar av sanning

1. Föddes ca.8 veckor för tidigt
2. Älskade balett som liten
3. Bör använda glasögon, men gör det inte!
4. Är riktigt bra på att packa
5. Hatar att diska
6. Älskar CHOKLAD!
7. Vågar inte titta på kriminalserier utan sällskap
8. Är en hockeyexpert, enligt mig själv;)
9. Hade tandställning i många år
10. Mitt "Free Pass" är Tom Selleck,
fast han är ju 66år, så jag kanske borde byta till ett "lammkött";)


Har ni något "Free Pass"???


 


♥ Dag 13 – Ett pinsamt ögonblick..

Publicerad 2010-12-13 11:19:39 i 30 dagar av sanning

När jag gick i mellanstadiet eller högstadiet så skulle jag och min kompis Ida fråga pappa en sak efter en match. Vi gick in och bad Jocke hämta pappa och efter ett tag kommer han med handduken på axeln spritt språngande NAKEN! Han pratar på som ingenting och Ida vet nog inte vad hon ska göra eller titta och jag försöker få pappa att fatta att man kanske kan ha handduken runt midjan;) Till slut fattar han vinken och skrattar lite samtidigt som han sätter handduken där den borde ha varit från början! Nu vid 26 kanske inte detta hade varit så värst pinsamt, men som tonåring ville man ju bara DÖÖÖ! Fast om jag tänker efter så tror jag nog att detta hade varit lite pinsamt nu med;)

Tjuvstartat med julklappar..

Publicerad 2010-12-13 09:47:13 i Blandat

Gårdagen spenderade vi genom att först ta en sväng på stan för julklappsshopping, utan Hugo! Men när vi var klara med julklapparna
så for vi hem och hämtade Hugo hos farmor och snabbt hem igen för att packa om skötväskan. Sen var det dags att fara hem till Hugos farfar! Där bjöds det på god fiskgryta och en hel del julklappar, men
vi öppnade inte alla utan vi sparar några till julafton;)

Idag blir det en ganska lugn dag för jag känner mig inte riktigt kry, halsont och mör i kroppen:( Så det blir myskläder och soffläge för oss!


Dessa figurer fick Hugo igår:)

♥ Dag 11 – Mina vänner..

Publicerad 2010-12-11 22:55:24 i 30 dagar av sanning

Eftersom vi flyttat runt en del så är mina vänner utspridda, men som tur är finns det telefon och en sms-tumme som gör att vi hörs av ändå! Men jag tror också att det är väldigt "normalt" att när man flyttar och sprider ut sig på olika platser, får familj och barn så blir man också sämre på att höra av sig, tyvär.. Men mitt nyårslöfte i år blir nog att försöka bli bättre på att höra av mig till mina vänner! Och sen får jag nog ta tummen ur röven och se till att umgås med de jag har i Göteborg, så nu får ni passa er snart ringer jag;)

VAB blev VAP idag..

Publicerad 2010-12-11 11:03:11 i Inlägg från mobilen

VAB blev VAP idag, för hemma hos oss är pappan sjuk! Tråkigt eftersom vi skulle haft "Date Night" och varit barnfria ikväll, men det blir ju inte alltid som man tänkt sig.. Näe nu ska vi klä på oss, ta lite frisk luft och gå och handla ingredienser till julgodis;)

♥ Dag 10 – Det här hade jag på mig idag..

Publicerad 2010-12-10 15:35:17 i 30 dagar av sanning

Näe det blir ingen bild på denna "heffa-klumps-mamma", men om jag vaknar imorgon och ca.10 kilo försvunnit så kanske jag kan ställa upp på en "dagens outfit" bild;) Men jag kan ju tala om vad jag har på mig idag.. Svarta tights, svart linne och en vit jumper a la overzize modell! Men min underbara son har en matchvikt som är perfekt så honom kan ni få en bild på! Idag har han en pepparkaksbody och ett bar bruna byxor och för att få honom att sitta still (nästan omöjligt) så gav jag honom mitt Ugglehalsband! Han satt i 5 min sen var det full fart igen;)

 

♥ Dag 9 – Min tro..

Publicerad 2010-12-09 21:02:59 i 30 dagar av sanning

Jag vet inte riktigt vad jag tror på.. När jag är ledsen och mår dåligt så ber jag inte till någon "Gud", men jag tror att det finns någonting där ute som är större än vad vi är! Men framförallt jobbar jag på att TRO på mig själv, det är den viktigaste tron enligt mig..

Stå stå stå..

Publicerad 2010-12-09 20:46:18 i Pyret

Va fort det går när de små väl lärt sig något, Hugo ställde sig upp för första gången i måndags och nu vill han testa och ställa sig mot allt! Lättast är det i sängen, där ställer han sig så fort han får chansen;)


Mammas ögonsten:)

 

♥ Dag 8 – Ett ögonblick..

Publicerad 2010-12-08 22:02:12 i 30 dagar av sanning

Kl.02.40 den 3 April 2010 vaknar jag utav att det knäpper till och sen blir jag blöt, VATTNET gick! Vill inte väcka Andreas så jag tar mig till duschen och ställer mig där en liten stund och försäkrar mig om att det var vattnet som gick och inte jag som kissat på mig;) När jag konstaterat att det är vattnet så ringer jag förlossningen.. De vill att jag ska komma in på kontroll och jag smyger in till Andreas och talar om att vi måste åka in. Sätter på mig FLERA bindor och lägger handdukar i framsätet på bilen för det forsar verkligen och kl.03.07 beger vi oss mot förlossningen. Väl på förlossningen blir det kontroller, CTG, temp och en gynundersökning. Allt såg bra ut och de talar om för oss att nu kan ni fara hem och VÄNTA PÅ VÄRKARNA!

Kl.04.40
är vi hemma igen och Andreas går och lägger sig, men jag börjar packa om BB-väskan för Andreas var inte nöjd med hur den var packad och eftersom jag absolut INTE kunde varva ner och sova så kändes det bra att ha något att göra;) Kl.13.45 och jag har inte gått och lagt mig och INGA jäkla värkar så långt ögat kan nå! Huvudvärken är ett faktum så jag går och lägger mig för att försöka få lite sömn. Andreas har åkt till nya lägenheten för att renovera, men han har såklart mobilen på högsta ljudnivån..

Kl.17.40 det är fortfarande en vårflod i trosan och jag byter bindor (blöjor) på löpande band! Andreas har kommit hem och vi bestämmer oss för att gå på 30-årsfesten vi blivit bjudna på! Så jag på med en jätteblöja, en tunika som såklart täcker "blöjrumpan" och sen far vi till festen. Vi kommer dit och är med till kl.21 sen ger jag upp, så jäkla trött så vi tackar för oss och far hem. Men hemma tar jag tempen och den visade såklart att jag hade lite feber, så det var bara att fara till förlossningen igen! På förlossningen blir det kontroller och allt såg bra ut och INGA värkar! Men får ligga kvar tills tempen går ner av tabletten de gav mig och kl.00.30 var vi hemma i lägenheten igen..

Kl.20.40 den 4 April.
Jag har gått hela dan med en vårflod i trosan, men INGA jäkla värkar! Nu är det ca.42 timmar sedan mitt JÄKLA vatten gick och det händer ingenting:( Men de har sagt att om det inte sätter igång inom 72 timmar efter att vattnet gått så sätter de igång mig, så JIPPI bara 30 timmar kvar!

Detta är/var ett lååångt ÖGONBLICK som jag aldrig kommer glömma och det som kom efter detta (svårt att gissa) kan ni läsa om när vi kommer till "Dag 24 av sanningar"..


Denna vårflod hade jag i trosan..
♥ Dag 7 – Mina syskon..

Publicerad 2010-12-07 23:31:34 i 30 dagar av sanning

Maja: Heter egentligen Maria, men eftersom vår minsta syster inte kunde säga det som liten blev det Maja. Hon är född -88 i New Jersey och hon var en knubbig, men söt liten bebis;) Men nu är hon inte knubbig längre utan hon har långt mörkbrunt hår och skor som inte får vara lägre än typ 12cm! Fast nu på vintern är det UGGs och en OnePiece som gäller. Hon och hennes hårboll X2 (kille+vovve) håller på att fixa sin nyinköpta lägenhet i Mora så det är till Mora vi får fara om vi ska träffa henne framöver:)

Malin:
Är minstingen i familjen som är född -92 hon var sjukt söt som liten och vi brukar skoja och fråga henne vad som hände sen;) Näe då hon är fortfarande ursöt och har tagit efter Maja när det gäller höjden på skor. Mallan håller just nu på att pina sig igenom det sista året i gymnasiet och vi försöker stötta henne igenom skoltröttheten! Hon är en hejare på att slänga ur sig grodor och vi har väldigt mycket material om hon någon gång gifter sig, det kommer bli roliga tal;)


Mina systrar och jag har tagit oss igenom några väldigt tuffa år och vi kämpar nog fortfarande med minnen och känslor.. Men tillsammans klarar man allt och med nära och kära som stöd så fixar man faktiskt det mesta! Sen skadar det ju inte med lite terapi;)

Älskar er!

 


Maja   Jag   Malin

♥ Dag 6 – Min dag..

Publicerad 2010-12-06 19:09:09 i 30 dagar av sanning

Dagen började tidigt, Hugo ville upp och dricka sin morgonvälling redan kl.6! Men som tur är fixade pappan i huset matningen, så jag fick sova tills det var dags för honom att fara till jobbet vid kl.7.30:) Annars har dagen varit en hemma-mys-dag, vi har lekt och Hugo har farit runt i sin gåstol och när han ledsnat på den så har han tränat på sin kryp teknik;) Han vill verkligen pilla på allt, allra helst sådant som han absolut inte ska pilla på t ex alla sladdar han ser! Men han har även sussat lite middag under dagen så då har jag fixat lite med disk, tvätt och försökt se över vad vi ska ha med oss när vi far hem till Gävle över jul.. Har även snackat med min syster i telefon, skönt att snacka lite skit med henne:) Sen har vi även hunnit med en radhusvisning nu på kvällen, men detta radhus föll oss inte i smaken. Bara att fortsätta leta.. Nu sover lilleman och jag ska nog mysa ner mig i soffan och vänta på att maken kommer hem från sin träning:) Höll på att glömma en fantastisk grej som hände idag.. Hugo ställde sig upp första gången!

 
Andreas fick lov att lägga undan radhusbeskrivningen när han såg
att sötnöten helt plötsligt stod upp framför honom;)

Denna snö är helt underbar, men..

Publicerad 2010-12-06 11:06:17 i Blandat

Denna snö är helt underbar, men inte om plogbilarna inte hunnit ploga! För igår när jag och lilleman skulle ta en promenad till affären så hinner vi bara komma halvvägs innan däcken låser sig! Det var så jäkla mycket snö att det packades kring däcken och det var omöjligt att sparka bort, så jag fick släpa vagnen efter mig!!! Jag var helt dyngsur när vi äntligen kom fram till affären och mitt ansikte var så rött att det såg ut som om jag hade somnat i ett solarium;) Men men man får väl se det som ett träningspass och eftersom farmor var snäll att ge Hugo en pulka i tidig julklapp när hon hörde vad som hade hänt igår så tar vi nog den om vi ska ut i snön hädanefter:) Så ingen vagn i snöyran för oss!

♥ Dag 5 – Vad är kärlek..

Publicerad 2010-12-05 14:31:07 i 30 dagar av sanning

Kärlek för mig är något som är starkare än allt annat och om man är villig att kämpa så övervinner den allt!

Min stora kärlek är Andreas och innan jag fick barn så trodde jag att inget kunde slå den kärleken. Men när Hugo kom till världen så insåg jag att det fanns en till sorts kärlek som var större än jag vad jag någonsin hade kunnat föreställa mig! Att man kan älska någon så mycket som vi älskar Hugo är helt otroligt, den kärleken vi känner för honom är här för att stanna:) Kärleken för Andreas kommer finnas kvar så länge vi är villiga att kämpa för den och för varann! För kärlek är ingen dans på rosor, den är mer som en bergochdalbana och som tur är älskar jag bergochdalbanor;) Det här kärlek för mig..

Mina älsklingar!

♥ Dag 4 – Det här åt jag idag..

Publicerad 2010-12-04 20:36:29 i 30 dagar av sanning

Oj idag har det blivit massa mat med tanke på att vi varit på julbord;) Så här kommer en lista på det jag käkade på julbordet: flera sorters sill, gravad lax, hovmästarsås, kallrökt lax, sås, ärtor, potatis, julskinka, senap, älgkorv, renkorv, köttbullar, prinskorv, äggost, sylt, kladdkaka, grädde, kaffe.. Ja det blev en del så nu ligger vi och jäser hemma i soffan och kollar på "Så mycket bättre"! Familjemyskväll..

Det var en förvånad liten tomtenisse..

Publicerad 2010-12-04 16:59:20 i

img_2023 (MMS)

Det var en förvånad liten tomtenisse som vi satte framför granen på stället där vi käka julbord:) Nu ligger nissen i sin bilstol och sussar och vi är på väg hem i snöyran! Snacka om att man är proppfull, nu blir det soffläge hela kvällen;) Myskväll!!!

Sitter hemma och myser..

Publicerad 2010-12-04 08:48:46 i Blandat

Sitter hemma och myser, granen lyser och filten är på! Mina favoriter är och klipper sig, de måste ju vara fina till julbordet vi ska på i eftermiddag;) Men innan julbordet kanske vi hinner med lite julklappsfix, fast det gäller att vi är effektiva för pappan har ju träning som ska hinnas med innan.. Nu ska jag ta en låååång dusch och sen hoppas jag mina killar kommit tillbaka från frissan!

♥ Dag 3 – Mina föräldrar..

Publicerad 2010-12-03 11:17:06 i 30 dagar av sanning

Min mamma heter Kristina, men kallas för Kicki fast vi kallar henne för MAMMA! Hon är född -60 och växte upp i Gävle med sina föräldrar och sina 2 syskon. Som ung spelade hon fotboll i allsvenskan och kallades "Hörvan" och det var även som ung (väldigt ung) hon träffade pappa! Redan som 15-åringar blev de tillsammans och har hållit ihop sen dess:) Hon blev tyvärr förtidspensionär vid 40 pga en KASS rygg och hon har opererat den flera gånger. Som om inte det räckte fick hon för några år sedan reda på att hon har "EDS" (Ehlers Danlos Syndrom) en bindvävssjukdom som för henne innebär ständig värk. Trots alla jäkla motgångar så kämpar hon på och hon är den starkaste person jag känner! Hon älskar tradera och "fyndar" där både åt sig själv och åt oss, men nu blir det inget tradera för hon är hos sin vän i New Jersey. Hon är en shoppingtokig kvinna och lyckas alltid komma hem med mer än vad hon tänkt sig och den egenskapen har nog jag och mina systrar ärvt! Om vi har tur kanske vi får nån julklapp från andra sidan pölen;)


Min pappa heter Anders, men han kallas för Masken fast vi kallar honom såklart för PAPPA! Han är född -60 och växte upp i Gävle med sina föräldrar och 3 systrar. Som ung spelade han också fotboll, men han lirade även hockey och det var hockeyn som blev hans jobb. Vi har flyttat en del pga pappas jobb och det är väl tack vare det som jag är grym på att flyttpacka;) Han la av med hockeyn 2001 och jobbar nu som scout åt ett lag från andra sidan pölen. Han är en skämtare som älskar att reta sina döttrar och han är grym på att laga mat! Men golf är nog hans stora intresse och han försöker få nån utav oss döttrar att börja med sporten, men än så länge utan resultat;)


Vi har såklart haft våra duster (som man brukar med sina föräldrar) men jag är så tacksam att jag fått dem och jag hoppas att det är glada att de fick mig! Oj det blev ett långt inlägg;)

 


Paps och Mams på vårt bröllop:)

30 dagar av sanning!

Publicerad 2010-12-02 21:05:33 i 30 dagar av sanning

Jag som många andra har ju börjat med en lista som man ska följa
i 30 dagar och den ser ut såhär:

♥ Dag 1 – Presentera mig själv.
♥ Dag 2 - Min första kärlek.
♥ Dag 3 – Mina föräldrar.
♥ Dag 4 – Det här åt jag idag.
♥ Dag 5 – Vad är kärlek.
♥ Dag 6 – Min dag.
♥ Dag 7 – Mina syskon.
♥ Dag 8 – Ett ögonblick.
♥ Dag 9 – Min tro.
♥ Dag 10 – Det här hade jag på mig idag.
♥ Dag 11 – Mina vänner.
♥ Dag 12 – I min handväska.
♥ Dag 13 – Ett pinsamt ögonblick
♥ Dag 14 – 10 saker du inte vet om mig.
♥ Dag 15 – Mina drömmar.
♥ Dag 16 – Min första kyss.
♥ Dag 17 – Ett barndomsminne.
♥ Dag 18 – Min favoritfödelsedag.
♥ Dag 19 – Detta ångrar jag.
♥ Dag 20 – Mitt hem
♥ Dag 21 – Det här får mig att gråta.
♥ Dag 22 – Det här upprör mig.
♥ Dag 23 – Det här får mig att må bättre.
♥ Dag 24 – Ett annat ögonblick.
♥ Dag 25 – Jag önskar.
♥ Dag 26 – Mina rädslor.
♥ Dag 27 – Min favoritplats.
♥ Dag 28 – Det här saknar jag.
♥ Dag 29 – Det här vill jag bli när jag blir stor.
♥ Dag 30 – Ett sista ögonblick.

Jag har redan avklarat 2 dagar och imorgon är det "Dag 3" 
och då är det dags att skriva några rader om mina föräldrar:)

♥ Dag 2 – Min första kärlek..

Publicerad 2010-12-02 09:47:53 i 30 dagar av sanning

Ojdå, min första kärlek det var ju väldans länge sedan.. Man vill ju gärna säga att det var Andreas, men jag har nog varit kär eller förälskad både en och 50 gånger innan det! Men man kan ju inte jämföra dem med vad jag känner för Andreas för han är ju min STORA kärlek;) Fast innan jag och Andreas blev "Vi" var det: Tomas, Jocke, Viktor, Z, Erik, David, Lars, Abris, Niklas, Peter och två tvilling pojkar på mitt dagis i USA, sen har jag säkert glömt några (många).. Men jag var nog inte KÄR i alla, men iallafall förälskad och det var verkligen inte alla som var besvarade, många förälskelser var på avstånd:) Men min första "pojkvän" var nog i klass 2 och han hette Niklas, han var blond och hade glasögon. Jag kommer ihåg att jag ringde och skulle "fråga chans" åt en en annan tjej men det slutade med att jag fick "chansen"! Och efter det har det blitt några förälskelser, men sommaren då jag fyllde 18 år träffade jag Andreas:) Så de flesta förälskelser jag haft skedde när jag var väldigt ung, fast då tyckte nog jag att jag var väldigt vuxen och mogen;) Och när jag som 18-åring träffade Andreas trodde jag verkligen inte att vi 8 år senare skulle vara gifta och ha en liten son, men tänk vad glad jag är att det blev så!
Jag och min STORA kärlek!

Tänder på "G" igen..

Publicerad 2010-12-01 19:03:09 i Pyret

Idag har vi bara tagit det lugnt för min lilla älskling har feber, snuva och nyser titt som tätt:( Men med tanke på hur mycket han biter och tuggar så är det nog tänder på "G" igen.. De första små tänderna han fick var inte alls lika jobbiga, han kanske var lite kinkig men han kunde iallafall somna om när man stoppade i nappen. Men under natten som var så satt vi i soffan mellan kl.01-05, Hugo var ledsen och kunde inte komma till ro mer än 10 min åt gången:( Och under dagen har han varit lite kinkig och klängig, men efter vällingen kl.17 så blev det fart på honom! Han sprang runt i gåstolen och upptäckte kulorna som hängde i granen, så nu får vi nog ställa något framför den när Hugo använder sin gåstol annars får han väl granen över sig;)

Om

Min profilbild

Anna

Denna blogg är en dagbok där jag skriver om min vardag med två små barn.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela