www.jagochpyret.blogg.se

Ikväll är det "Date Night"..

Publicerad 2011-04-30 20:01:04 i Inlägg från mobilen

Ikväll är det "Date Night" med gubben;) Hugo har vi lämnat på Björkö hos farfar och Marie! Så nu är det bio som gäller för det barnfria paret:) Sen antar jag att vi slocknar så fort vi kommit hem, vi är ju trots allt trötta småbarnsföräldrar;)

Goa brudar..

Publicerad 2011-04-27 17:40:53 i Blandat

Pratade med en "gammal" vän idag, alltid lika kul att snacka:) Och nu under eftermiddagen har jag rensat bland fotona i datorn, jäklar va många kort man har som man glömt bort.. Bjussar på ett foto på min "gamla" vän och några andra goa brudar;)

Var ganska så slitna dagen efter..

Trött, tröttare, tröttast!

Publicerad 2011-04-26 19:20:24 i Inlägg från mobilen

Trött, tröttare, tröttast! Det är vad jag är idag och detta helt utan anledning.. Men jag lyckades trotsa tröttheten i några timmar och for och handlade lite småplock inför semestern;) Men nu är tröttheten här igen och jag tänkte ta en liten vilostund på soffan innan mina grabbar kommer hem från affären:)

Hade en heldag hemma hos PJ's igår..

Publicerad 2011-04-24 08:46:28 i Inlägg från mobilen

Hade en heldag hemma hos PJ's igår med påsklunch och grillning på kvällen! Det var toppenväder och väldans trevligt:) Hugo gick från famn till famn som vanligt och brydde sig inte alltför mycket om sina föräldrar;) Vi kom hem kring halvtvå inatt och Hugo lät oss sova till halvnio imorse, rekordlänge! Nu ska det ätas frulle och sen i eftermiddag ska jag jobba.. Ser dock fram emot en heldag med mina grabbar imorgon med, underbart med röda dagar;)

En feberfri liten kille sitter och kollar ..

Publicerad 2011-04-18 09:11:18 i Inlägg från mobilen

img_3690 (MMS)

En feberfri liten kille sitter och kollar på tv;) Äntligen har den förbaskade febern försvunnit och den får gärna vänta länge med att hälsa på oss igen! Om nån timme ska jag och min glada feberfria son till centralen och hämta moster som ska vara i Gbg denna vecka:) Så nu ska vi äta lite frukost, sen lär väl mamman hoppa ur sin pyjamas och lilleman kanske ska få på sig ett par byxor innan vi beger oss;)

Febern är kvar..

Publicerad 2011-04-16 15:43:36 i Inlägg från mobilen

img_0704 (MMS)

Febern är kvar, under natten hade lilleman 40,4 grader och var inte alls nöjd:( Sen har vi stött på ett problem och problemet heter stolpiller! Fy fan för dessa, Hugo hatar dem och jag känner mig som en häxa som måste stoppa in dem.. Han skriker som bara den och spänner sig som en fiolsträng och magen blir kass.. Han har idag kirrat 7st nr.2 blöjor och det är 6st mer än en vanlig dag:( Håller tummarna för att detta är "3 dagars feber" och att den är borta imorgon!

Febern har stigit..

Publicerad 2011-04-15 21:30:17 i Inlägg från mobilen

Febern har stigit och Sötnöten har nu 40,2 grader! Och som om det inte räckte med hög feber så trillade han och bet sig i läppen så blodet spruta.. Men nu har pappan kommit hem från sin AW för att ta hand om oss, så nu kan mamman andas ut lite:) Håller tummarna för att vår lilla Sötnöt somnar snart och att febern sjunkit till imorgon!

Hämtade hem en trött liten kille..

Publicerad 2011-04-14 14:27:04 i Inlägg från mobilen

img_9669 (MMS)

Hämtade hem en trött liten kille som sovit över hos sin farmor:) Och eftersom han inte brukar vara trött kring kl.13 så tog jag en temp när vi kommit hem och den visade såklart 39,1 grader! Men nu sussar min lilla sjukling och jag hoppas att febern är borta när han vaknar.. Håller alla tummar jag har, bort dumma feber bort!

En bild på "La Familia" för många, många å...

Publicerad 2011-04-13 10:24:06 i Inlägg från mobilen

img_4386 (MMS)

En bild på "La Familia" för många, många år sedan:) Tänk vad tiden går fort, den lilla tjejen i fleecetröja (jag) har en liten egen familj nu och mina föräldrar är mormor och morfar! Åh tänk att den lilla tösen på pappas axlar ska få tvillingar om några veckor och den lilla bebisen i mammas famn tar studenten i juni! Åh shit va fort det går..

GoMorgon!

Publicerad 2011-04-12 09:12:41 i Pyret


Sötnöten har varit lite gnällig/trött nu på morgonen och eftersom
vädret suger så blir det en "mysa-med-mamma-inne-dag" idag;)

Ont ont ont, fan för att dra ut tänder! Me...

Publicerad 2011-04-10 15:58:46 i Inlägg från mobilen

Ont ont ont, fan för att dra ut tänder! Men om några dagar har nog värken försvunnit och förhoppningsvis även min hamsterkind:( Nu däremot ligger jag nerbäddad i soffan med värk och dricker nyponsoppa med sugrör;) Men om en stund ska familjen Carlsson ta en liten promenad i det fina vädret!

Nu är tand-fan ute! Det blev lite tårar..

Publicerad 2011-04-08 09:21:30 i Inlägg från mobilen

Nu är tand-fan ute! Det blev lite tårar (rädd som jag är) men Andreas höll mig i handen och tandläkaren var en klippa! Nu ligger jag hemma med en hamsterkind och huvudvärk, proppat i mig värktabletter och hoppas kunna sova en stund.. För om några timmar kommer vilden hem och då har man ju inte tid att ligga och tycka synd om sig själv;)

26 steg!!!

Publicerad 2011-04-06 19:07:50 i Inlägg från mobilen

26 steg!!! Sötnöten går mer och mer, fast han föredrar fortfarande att krypa;) Så vi får se hur lång tid det tar innan han börjar föredra att gå istället.. Mamman är illafall superstolt över sin lilla Sötnöt som går som en fyllegubbe! Måste se till att få stegen på film bara, som bevis;)

HUGO CARLSSON 1 ÅR!!!

Publicerad 2011-04-05 01:20:09 i Pyret







Tänk att denna lilla Sötnöt låg i min mage för ett år sedan!
Tiden har gått så snabbt, han är ju en "stor" kille nu;)


Världens sötaste ettåring Hugo Carlsson;)

Vi ÄLSKAR dig!

Sötnöten startade morgonen med att bli "at...

Publicerad 2011-04-01 09:50:16 i Inlägg från mobilen

img_4164 (MMS)

Sötnöten startade morgonen med att bli "attackerad" av en borr:( Det blev skrik, gråt, blod, plåster och tröst hos mamma! Men nu kryper han omkring här hemma med ett plåster under ögat.. Tack och lov att borren missade ögat! Måste verkligen barnsäkra ALLT allt här hemma om vilden fortsätter slita och dra i ALLT, men till och börja med har jag låst skåpet där borren ligger!

Om

Min profilbild

Anna

Denna blogg är en dagbok där jag skriver om min vardag med två små barn.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela