www.jagochpyret.blogg.se

För mycket..

Publicerad 2012-05-30 10:51:10 i Inlägg från mobilen

Känns som om bloggandet kommer rinna ut i sanden.. Är ju så mycket enklare/snabbare att använda sig av instagram och twitter! Blir lite mycket att ha blogg, facebook, twitter och instagram.. Men vi får se vad som händer och vad man orkar med!?

Kors i taket..

Publicerad 2012-05-24 18:54:09 i Inlägg från mobilen

Haft en väldigt skön dag med strålande sol och nöjda barn! Kors i taket;) Fast Hugo har ju spenderat 5 timmar på dagis också:) Men när han var på dagis så passade jag på att sola, plantera blommor och sortera tvätten! Eveline har mestadels sovit, bortsett från en skrikperiod kring kl.10.. Sen nu på eftermiddagen så har Hugo badat och Eveline har legat på en filt och sprattlat;) En helt ok dag helt enkelt och det var på tiden att vi fick en sådan tycker jag!

Solen skiner!

Publicerad 2012-05-22 07:27:04 i Inlägg från mobilen

Igår hade vi det supervarmt, Hugo badade hos farmor och vi var ute nästan hela dagen:) Idag ser det ut att bli lika fint, så jag har smort in min lilla kille med solskydd och om ca.1 timme ska vi ta oss till dagis! Sen får vi se vad dagen bjuder på;)

Dagens lineup..

Publicerad 2012-05-21 07:54:19 i Inlägg från mobilen

Startar morgonen med att se min hockeytokiga son rada upp sina "killar"! Lyssnar på honom när han snackar om laget, hjälmarna, tröjorna och klubborna;) Han är för go denna unge! Fick ju självklart lägga upp Hugos lineup för dagen på "instagram", där lägger jag upp det mesta nuförtiden:) Min mor har dock inte lyckats följa mig ännu, för hon tycker mitt namn är svårt.. Och jag lär väl erkänna att "ibihmbid" kanske inte är det lättaste namnet att komma ihåg;) Men MAMMA mitt namn på instagram är: ibihmbid ;)

Hemma igen..

Publicerad 2012-05-20 21:00:29 i Inlägg från mobilen

Nu är vi hemma igen efter en lååång helg på landet! Haft det jätteskönt, men det är skönt att komma hem till lilla radhuset! Nu sitter vi framför tv:n och kikar på hockeyn och barnen sover, båda två samtidigt!!! Imorgon hoppas jag på bra väder så att jag och Hugo kan vara ute och leka:) Men nu ska föräldrarna Carlsson slappa i soffan med lite godis, innan det är dags för oss att sussa ikapp med barnen..

Efter en mindre skön natt..

Publicerad 2012-05-19 11:41:04 i Inlägg från mobilen

Barnen har gått till lekplatsen med Andreas och Svärmor:) Själv blev jag erbjuden lite egentid (pga min mindre sköna natt) så att jag kunde få sussa en stund, så nu ligger jag i sängen och njuter av tystnaden! Gäller att ta dessa stunder när man får dem;)

Instagram..

Publicerad 2012-05-17 19:59:11 i Inlägg från mobilen

Blir inte jättemycket bloggande just nu, men däremot en del på instagram;) Så vill ni se vad som händer i bilder så kan ni följa oss där! Mitt namn är: ibihmbid

Hejdå Gävle..

Publicerad 2012-05-15 08:50:55 i Inlägg från mobilen

Nu har vi sagt "Hejdå" till mamsen och är på väg hem till grabbarna igen! Haft sköna dagar i Gävle utan måsten, har t o m gått och tatuerat mig när jag varit hemma;) Nu hoppas jag bara att mamma klarar sig själv till imorgon då pappa kommer hem!? Så MAMMA gå INTE runt och plocka, utan SITT/LIGG still!;)

En lugn dag..

Publicerad 2012-05-13 22:55:29 i Inlägg från mobilen

Snörvlandet fortsätter, men det har iallafall inte blivit sämre! Peppar peppar.. Det har varit en lugn dag och Eveline har legat ute i vagnen och sovit i det sköna vädret! Vi har fått besök av gammel Momo och Mofa som kom förbi på en fika:) En lugn dag utan måsten helt enkelt!

Host Host Host..

Publicerad 2012-05-12 15:08:40 i Inlägg från mobilen

Natten var "ok".. Eveline låg och hostade och nös mig i ansiktet, men hon sov iallafall;) Och nu under dagen har hon snörvlat som igår, men det är iallafall inte sämre! Så det är bara att fortsätta medicinera..

RS-viruset..

Publicerad 2012-05-11 17:34:02 i Inlägg från mobilen

Farbror doktorn ringde för en stund sen och berättade att Eveline fått RS-viruset! Så nu håller vi tummarna att ventolinet och näsdropparna hjälper så att vi kan vara kvar hemma och slipper åka in igen..

På akuten..

Publicerad 2012-05-11 14:21:43 i Inlägg från mobilen

Spenderat förmiddagen på akuten.. Eveline har varit lite rosslig de sista dagarna och imorse efter att hon ätit så lät det inte alls kul när hon andades:( Så då var det bara att packa ihop skötväskan och fara in på akuten! Väl på akuten gick det väldigt snabbt, vi fick komma in på ett rum direkt där de tog tempen, vikt, resp och pox. Sen kom läkaren in och lyssnande, klämde och kände de tog prover för RS-viruset och sen fick Eveline inhalera lite. Läkaren gav mig tips och råd om hur vi kunde göra för att underlätta för lillan och skrev ut mediciner. Vi hämtade ut medicinerna och for hem igen och nu ligger vi och myser i soffan:)

På tåget..

Publicerad 2012-05-10 22:27:04 i Inlägg från mobilen

Jag och Eveline sitter på tåget på väg hem till Gävle.. Vi ska dit och hjälpa Mamsen som kommer hem från sjukhuset imorn med ett nytt knä! Så nu väntar vi bara på att tåget ska komma fram och att snälla Ante ska hämta oss;)

Tillbaka till vardagen..

Publicerad 2012-05-08 16:20:08 i Inlägg från mobilen

Hotellhelgen var precis vad vi behövde och nu är vi mycket piggare och gladare;) Men nu är vi tillbaka i vardagen igen och idag efter att jag lämnat Hugo på dagis så tog jag och Eveline bussen in till stan! Vi hade stämt träff med Karro och hennes söta lilla My:) Jätteskoj att få se henne och hennes lilla prinsessa som bara är ca.1 månad äldre än Eveline! Vi promenerade, fikade och kikade i affärer;) Men nu är vi hemma igen och väntar på att pappan ska komma hem från jobbet..

Hotellhelg för trötta föräldrar..

Publicerad 2012-05-05 19:00:13 i Inlägg från mobilen

Vi har blivit bjudna på en hotellhelg för att få sova och bara vara! Barnen har vi lånat ut till farmor och Erling:) Så denna helg är det bara Anna & Andreas som gäller, men måste erkänna att vi snackar en del om barnen;) Det har varit en härlig dag hittills, med lunch ute i solen och nu ska vi snart gå ner till restaurangen och äta middag!

Trött, men lycklig..

Publicerad 2012-05-03 16:45:55 i Inlägg från mobilen

Eveline är ett litet matvrak:) Hon hade fått "godkänt" av bvc-sköterskan om hon hade gått upp 300g på 2 veckor, men hon hade gått upp 700g! Så det blev ett "MVG";) Nu ligger matvraket och sover och jag sitter i soffan och myser med min 2-åring framför denna veckas favvofilm "Tomte Tass":) Jag är så fruktansvärt lycklig att jag fått mina Sötnötar, men jag måste erkänna att det är väldigt jobbigt just nu och uppdateringarna här på bloggen kommer nog vara lite mer utspridda.. Men nu ska passa på att mysa vidare med 2-åringen innan matvraket vaknar och vill käka;)

Det blir bättre..

Publicerad 2012-05-01 16:30:36 i Inlägg från mobilen

Livet är inte alltid lätt, allra helst inte om man lider av sömnbrist! Plussa på en tvååring och ett spädbarn på denna trötta mamma så har du en mindre rolig kombo.. Jag är totalt slut och tårarna är många, men jag vet att det kommer vända! Med lite (mycket) hjälp så kommer detta ordna upp sig.. Det gäller att skippa alla måsten och ta en dag i taget och intala sig själv att det blir bättre! Det blir bättre, det blir bättre, det blir bättre..

Om

Min profilbild

Anna

Denna blogg är en dagbok där jag skriver om min vardag med två små barn.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela