www.jagochpyret.blogg.se

Mina älsklingar!

Publicerad 2012-08-22 15:28:49 i

Är så lycklig att jag fått dessa ögonstenar:) Men med två barn så har jag inte tiden eller orken att blogga så nu blir det bara instagram! Om ni vill se vad vi håller på med så får ni gärna följa oss där;) Mitt namn på instagram är ibihmbid! Kanske kommer tillbaka till bloggen senare, men nu blir det bara "insta";)

Snart dags för dop!

Publicerad 2012-08-08 12:32:00 i Inlägg från mobilen

Nu är det snart dags för dop igen och nu är det lilla Eveline som ska försöka trycka på sig den lilla dopklänningen;) Kan nog bli svårt eftersom hon redan nu väger mer än vad Hugo vägde då, men vi håller tummarna! Har iallafall knåpat ihop en önskelista:) Det är lite smått och gott.. Maileg kaniner * Lexington kuddar och filt * Converse * Stokke stol (önskar sig pengar till en) * Barnkammarböcker och en liten Mini Kånken. Sen får man ju givetvis komma på egna förslag;)
 
 
 

Tillbaka till vardagen..

Publicerad 2012-08-06 13:26:56 i

Nu är dessa sex veckor tillsammans över och Andreas gör sin första arbetsdag idag.. Sommaren har ju inte varit jättesolig och varm, men att få vara tillsammans allihopa har varit toppen:) Men nu är det som sagt vardag igen och denna vecka är jag ensam med barnen, men nästa vecka är det inskolning på dagis för Hugo! Som tur är kommer min mamma och syster ner för att hjälpa till med Eveline, så att jag slipper ta med henne på inskolningen! Nu ska jag nog försöka mig på en dusch innan barnen vaknar;)

Om

Min profilbild

Anna

Denna blogg är en dagbok där jag skriver om min vardag med två små barn.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela