www.jagochpyret.blogg.se

Ligga på mage..

Publicerad 2010-06-30 16:52:00 i

Våran lilla prins är duktig på att ligga på mage, men han blir riktigt irriterad när han inser att han inte kommer nånstans. Han har även kommit på att det är mycket roligare att sitta eller stå i knäet på sin mamma istället för att ligga ner och leka i sitt babygym;)

Hugo 12 Veckor!

Publicerad 2010-06-28 12:28:19 i

Våran lilla prins har funnits i våra liv i 12 veckor (om man ej räknar med mag-tiden..) och dessa veckor har varit de roligaste och jobbigaste veckorna vi varit med om! Han är helt fantastisk och växer så det knakar och det är svårt att förstå att han varit så liten som på bilden nedan;) Då var han bara en liten klump som låg och sov, nu är han fortfarande en liten klump som sover, men han vill även vara med och sitta i knäet och se vad vi vuxna håller på med! Då vaknade han var tredje timme dygnet runt för att käka, men nu 12 veckor gammal så verkar det som om våran lilla kille vill sova på natten och har nu i 2 dagar sovit minst 8h timmar i streck;) Så nu kanske mamman och pappan i huset kan få sova på nätterna, vi får hålla tummarna att detta håller i sig..


Hugo 1 dag!


Hugo 12 veckor!

Midsommar över..

Publicerad 2010-06-28 01:42:10 i

Nu är vi hemma igen efter att ha firat midsommar uppe i dalarna, haft en skön helg med fint väder (bara lite regn..) och mycket surr med våra gamla vänner. Hugo har skött sig hur bra som helst och visat sig från sin bästa sida, det är ju ganska lätt eftersom han inte har några direkt dåliga sidor;) Han har haft mormor som barnvakt en utav nätterna och då sov han 9h i streck, så vi får se när jag blir väckt av sötnosen i nattt.. Hoppas på tidigast kl.5;)

Hemma igen..

Publicerad 2010-06-21 17:32:53 i

Nu är vi hemma igen efter några dagar hemma i Gävle! Har haft det skönt med "La Familia", kikat på stan, hälsat på pappas jobb, kollat på bröllopet och frossat i det morfar grillat;)


Lilleman med gammelmomo!

Mot Gävle..

Publicerad 2010-06-17 12:14:10 i

Nu ska lilleman få lite mat, rapas, kräkas och få en ny blöja, sen är det dags att packa in familjen Carlsson i bilen och fara hem mot Gävle! En Weekend hos "tjocka släkten";)

24 timmar utan Hugo..

Publicerad 2010-06-14 00:01:38 i

Första natten utan Hugo kändes lite konstigt, men det gick bra och han tycker fortfarande om oss;) Imorse när vi vaknade (utan Hugo) var det bara att klä på sig och fara in till Avalon för hotellfrukost. Sen gick vi på stan tills mina fötter inte klarade av att gå längre pga värken jag fick från mina jäkla skor! Efter stan for vi hem till svärmor, hämtade Hugo och for hem till lägenheten.. Och kvällen har vi spenderat med att mysa med Hugo, trösta Hugo, torka Hugos spyor och försökt få honom att somna! Men nu sitter vi i soffan och trycker kladdkaka och dricker coke light, lite annorlunda mot vad vi gjorde denna tiden förra året;)


Hugo har haft det toppen med farmor och Erling, han träffade även
gammelmormor Eivor och satt som en kung i hennes soffa;)

1-årig Bröllopsdag!

Publicerad 2010-06-12 17:05:58 i

Vi firar 1-årig Bröllopsdag imorgon så vi har lämnat bort vår lilla prins till farmor i natt! Känns lite konstigt att inte kunna pussa honom "gonatt" eller att ligga och gosa med honom på morgonen, men det kommer gå bra för imorgon kan vi gosa igen;) Men det känns lite trist att man som mamma ska behöva känna "skuld" för att man lämnar bort sitt barn, pappor kan ju jobba och åka iväg på affärsresor utan att bli dömda.. Jag är iallafall glad att vår lilla prins har mor- och farföräldrar som inget annat vill än att passa sitt barnbarn, han blir bombaderad av kärlek vår lilla prins;) Näe nu ska jag förbereda kvällen för snart kommer maken hem..

 

Examen!

Publicerad 2010-06-11 20:27:59 i

Vi har varit på Andreas examen idag och sett när han fick sitt diplom! Sen for vi hem till lägenheten och fikade, jag hade gjort tårta och köpt kakor;) Han har varit så duktig som klarat dessa plugg-år och jag hoppas han får en trevlig kväll med sina klasskamrater! Men inte för trevligt (alltså inte för många öl..) för imorgon ska han fara iväg och jobba i Jönköping..

Spydag..

Publicerad 2010-06-08 19:51:46 i

Idag har vi varit på BVC och vägt lillkillen, han vägde 5165g och var 57,5cm lång! Han var ett charmtroll som följde sjuksyrrorna med blicken hela tiden, men mot sin mamma var han inte lika charmig.. Spydde flera gånger och har fortsatt spy även hemma, en riktig spydag så det är tur att vi har tvättmaskin i lägenheten;) Hoppas på en spy-fri dag imorgon..

Hugo + Farbror Johan..

Publicerad 2010-06-07 10:59:06 i

Igår träffade Hugo sin farbror för första gången! Han var så fascinerad och låg bara och tittade på sin långa farbror;) Han fick flera paket med fina kläder i som hans föräldrar uppskattade, Hugo däremot är nog bara glad att han slipper ha på sig spykläder;)



En dag på stan..

Publicerad 2010-06-05 18:22:56 i

Idag har jag och min 2 månaders prins haft en dag på stan;) Inhandlat solhattar + vagn-solskydd till lilleman och nå medel som ska få bort skorven på hans lilla huvud.. Sen träffade vi även "tant" Ida som var nere i Gbg för att gå på konsert, men hon hann med att ta en liten promenad med oss! Nu är vi hemma igen och jag har värkande fötter och Hugo är gnällig;)

Trött efter en lång dag..

Publicerad 2010-06-04 20:14:06 i

Idag har jag och Hugo varit och hälsat på Anna och hennes son Adam 1år! Vilken skillnad det var på storleken på dessa små pojkar, Adam kändes ju som en jätte om man jämför med Hugo;) Tänk att våran lilla "klump" ska växa och bli sådär stor han med:) Det var iallafall jättetrevligt och vi (mammorna) hade mundiarré och snackade ikapp allt vi missat dessa månader vi ej setts på. Men nu är vi hemma igen, Hugo ligger utslagen i vaggan och sover som en stock och jag (mamman) sitter och trycker räkor och sappar på tv:n..

Charmtroll..

Publicerad 2010-06-01 22:38:40 i

Idag har vi haft en riktig mysdag! Hugo har lekt i sitt babygym och jag har suttit bredvid och med ett jätteleende;) Vi har sovit "middag" både en och två gånger och tagit en promenad i det fina vädret! Han har varit ett riktigt charmtroll när han varit vaken och bjudit på mängder av leenden:) Man bli ju helt varm i kroppen när han ler, han är underbar vår lilla kille;)

Första natten utan pappa..

Publicerad 2010-06-01 10:05:12 i

Nu har vi klarat av första natten utan pappa och det gick bra! Fast vi saknade honom såklart, men idag kommer han ju hem igen. Så vi får se till att tajma in matningarna så att pappa får mata sin lilla prins när han kommer hem till kvällen;)


Syns snart pappa! Puss Hugo

Om

Min profilbild

Anna

Denna blogg är en dagbok där jag skriver om min vardag med två små barn.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela