www.jagochpyret.blogg.se

Om några timmar ska jag jobba..

Publicerad 2011-01-30 09:55:57 i Blandat

Nu sussar min vilde och jag passar på att kika lite på nätet;) Om några timmar ska jag jobba och då ska Hugo vara hos sin farmor eftersom pappan i huset är på bortamatch! Nu lär jag slita mig från datorn och göra lite nytta innan jag ska klä på och gå och lämna Hugo;)

Usch va fort det kan gå..

Publicerad 2011-01-30 08:26:48 i Inlägg från mobilen

img_2670 (MMS)

Usch va fort det kan gå.. Detta hände för en stund sedan när jag lämnade rummet i 2 sek! Vilken tur att min lille vilde inte fick allt över sig! Lär hitta en lösning för sladdarna, så att han ej kommer åt dem;)

Min lilla Sötnöt..

Publicerad 2011-01-27 13:54:28 i Pyret

Min lilla Sötnöt har haft en natt som inte inneburit så mycket sömn! Han vaknade när vi skulle gå och lägga oss kring kl.24 och var pigg som en mört! Så det blev en kamp mellan honom och mig, men som tur var vann jag;) Men nu under förmiddagen har lilleman tagit igen sin dåliga natt och sussat i 1,5 timme. När han inte sussat så har han farit runt som en virvelvind, men när han fick syn på mitt anteckningsblock med bilder av sig själv så satt han faktiskt still ett tag;)Utmaning..

Publicerad 2011-01-27 10:27:15 i Blandat

Jag har blivit utmanad av gulliga Caroline!

Hur länge har du bloggat?
Jag började i augusti 2009 när vi fick reda på att Pyret låg i magen:)

Hur många bloggar återvänder du till regelbundet?
Jag följer kanske 10 bloggar, men kikar in på desto fler

Av de bloggar du läser, hur många är dagboksbloggar/ämnesbloggar?
De jag följer är dagboksbloggar, men kikar/halkar in på andra också

Tycker folk som känner dig att du är dig själv i din blogg?
Det tror jag, ingen som har sagt nåt än så länge iallafall;)

Har du hittat en gräns för hur privat du vill vara i din blogg, eller tänjs den gränsen hela tiden?

Har inte satt någon direkt gräns.. Jag skriver det jag känner för, men är noga med att inte lägga ut bilder utan att fråga om lov. Och alla bilder på Hugo som jag lägger ut är "godkända" av maken;)

I vilken utsträckning bloggar du för att få bekräftelse?
Jag började skriva för att mina nära och kära skulle kunna följa med i graviditeten även fast de bor många mil från oss. Men om andra läser är ju det bara kul:)

Har du träffat människor irl. efter att ha träffat dom via bloggen?

Inte ännu, men jag hoppas att jag ska kunna få till en träff irl med några blogg-vänner;)

Tror du att det är skadligt för vissa personer att blogga?
Ja det tror jag, men det är ju upp till var och en att hitta en balans

Hur ser bloggandets nackdel ut för dig?
Jag kan väl ibland bli liiite stressad om jag inte skrivit ett inlägg på någon dag, men det är inget som jag går och tänker på

Tror du att du fortfarande bloggar om 2 år?

Ja det tror jag, men inläggen kommer nog förändras på vägen eftersom jag förhoppningsvis kommer jobba och ha en liten krabat som går på dagis:) Men den som lever får se..

Nu skickar jag vidare till: Blondis81 Ann-Charlotte Tess Mikaela

Tränar..

Publicerad 2011-01-26 18:02:41 i Pyret

Min lilla vilde har varit på "Öppna" idag och där fick han "spö" av en söt liten tjej i rosa klänning;) Det är första gången jag sett honom börja böla för nåt annat än trötthet eller hunger! Men med tanke på hur hådhänt han kan vara så är det väl bra att någon "läxar" upp honom;) Men nu är vi hemma igen och väntar in pappa Carlsson som är och tränar! Men vi har faktiskt också tränat lite, med gåvagnen..AWARD!

Publicerad 2011-01-26 09:22:02 i Blandat

Jag har fått en award från Jannie Tusen tack gumman!


Som vinnare ska du kopiera in denna i din blogg.
♥ Tacka och länka till den du fick priset av.
♥ Skriva 7 saker om dig själv.
♥ Skicka vidare awarden till 7 av dina vänner
.

- Har flyttat ca.20 gånger

- Jag är ganska så lugn, men sätt mig på en läktare under en hockeymatch och djävulen kommer fram;)

- Älskar att pyssla, men är dålig på att slutföra det jag börjat med

- Är sjukt pedantisk när det gäller att vika kläder, handdukar och sängkläder

- Älskar USA och all shopping som finns där, allra helst alla söta babykläder/prylar

- Är en riktig tv-serie nörd och följer: Desperate, OTH, GG, Greys, PP, Glee, PLL, B and S!

- Borde träna, men har alldeles för dålig självdisciplin


Skickar vidare denna award till:

Fröken M Tultaliten Caroline Maja Lilla H Britta Malin Sara

Som ni ser blev det 8 istället för 7, hade svårt att välja;)

Full rulle..

Publicerad 2011-01-25 14:37:06 i Pyret

Nu har älsklingen vaknat och det är full rulle! Han kryper, klättrar och utforskar vårt vardagsrum och det blir många "ajaj, inte röra" från mamman;) Men när man säger "ajaj, inte röra" och får tillbaka ett leende från denna blåögda Sötnöt är det svårt att se allvarlig ut.. 


 

Hemma igen..

Publicerad 2011-01-24 19:38:22 i Blandat

Hemma igen efter en snabb-helg i Gävle! Vi for upp för att hjälpa till på mamsen och papsens 100-årskalas och det blev en lyckad tillställning för "gamlingarna";) På söndagen käkade vi lunch hos min momo och mofa och sen var det bara att packa in oss i bilen för att fara hem till Gbg igen:) Så nu ska man väl ta tag i hemmet som ser ut som f*n! Jag behöver ett rum där jag kan slänga in all skit, för just nu ligger ALLT på köksbordet och på kökssoffan:( Usch, måste verkligen ta tag i det annars ber nog Andreas om skilsmässa och det vill jag INTE! Kanske borde passa på att plocka lite nu när Andreas är på träning och Hugo är hos farmor, kan ju inte sitta framför datorn hela kvällen;)

En dag full med aktiviteter..

Publicerad 2011-01-20 10:10:58 i Blandat

Igår hade vi en dag full med aktiviteter som det så fint heter;) Först var vi på "Öppna" här i närheten för första gången och det gick toppen! Hugo är ju inte direkt blyg av sig och kröp runt där och plockade med leksakerna, fast han var inte så jätteintresserad av de andra barnen, en egenkär herre helt enkelt;) Sen bar det av mot Kungälv för att träffa Jennie och Hanna! Vi snyltade till oss lite mat och Hugo åt utan protester, fast ljudnivån på de små var i omgångar rätt så hög:) Efter mat och en kaffekopp packade vi in barnen i bilarna och for iväg för att kolla när Andreas spelade match. Och jag kan ju bara konstatera att det var bättre stämning på läktaren än var det var på isen, för fy fan va dåliga de var! Så bilresan hem var väl inte jätteskoj, en unge som sov och en arg man.. Men men nästa match för de för fan vinna, för jag vill ha en glad man och inte en sur pitt!

Trött, tröttare, tröttast! Det är vad jag ...

Publicerad 2011-01-18 15:44:27 i Inlägg från mobilen

Trött, tröttare, tröttast! Det är vad jag är idag och min lilla Sötnöt han är en riktig gnällspik.. Ingen vidare kombination, så jag hoppas tiden går fort och att Andreas kommer hem från sin träning fort som attan! Att ha haft tand/huvud/öronvärk sen den 16 dec har nog tagit mer på krafterna än vad jag trodde, jag är helt slut!

♥ Dag 29 – Det här vill jag bli när jag blir stor..

Publicerad 2011-01-18 10:59:28 i 30 dagar av sanning

Jag vill gärna ge Hugo ett eller två syskon, så en flerbarnsmamma vill jag bli när jag blir stor! Fast när detta sker vet jag inte, för när blir man stor egentligen.. Vid 25, 30, 35, 40? Och hur långt ska man ha mellan barnen 2,3,4,5 år? Och sen vet man ju faktiskt inte om det ens är möjligt, för bara för att man lyckats med ett mirakel så betyder det ju inte att man kan få ett till!

En ny dag i mitt nya "halv-döva-lock-för-örat-liv"..

Publicerad 2011-01-17 09:50:46 i Blandat

Ja då var det en ny dag i mitt nya "halv-döva-lock-för-örat-liv", men jag är ju absolut inte bitter;) Swehockey eftermiddagen igår var inge vidare, trots att maken gjorde nåt poäng så förlorade de:( Men som tur var hade Hugo inte somnat när Andreas kom hem så hans dåliga humör mjuknade rätt så fort:) Och sen lär jag ju berätta om vår underbara fastighetsskötare som kört sin jäkla snöröjningstraktor i 20 år och han har aldrig fått några klagomål och att våra cyklar stod i cykelstället där alla "dåliga" cyklar står borde ju vi ha vetat som har bott här i 10 månader.. Han kunde iallafall inte göra något och bad oss ringa Herr ordförande, så det gjorde vi! Men Herr ordförande hade ju suttit på sin post i över 30 år och det har ju aldrig varit någon som klagat och han kunde inte tro att våra cyklar gått sönder pga den enligt honom perfekta snöröjningen! Näe för vi har ju klyft våra däck för skojs skull;) Men vi skulle iallafall komma med en skrivelse om vi ville gå vidare med detta, så nu ska det skrivas!

Idag är jag och min lilla klätterapa ensam...

Publicerad 2011-01-16 12:37:54 i Inlägg från mobilen

img_2575 (MMS)

Idag är jag och min lilla klätterapa ensamma hemma, så jag hoppas han kommer vara snäll mot sin halv döva mamma.. Pappan i huset kommer hem efter sin match, så det blir en eftermiddag med swehockey för att se om han gör några poäng;) Sen hoppas jag att min värk avtar och att jag snart får känna mig frisk igen!

♥ Dag 28 – Det här saknar jag..

Publicerad 2011-01-14 16:54:51 i 30 dagar av sanning

Jag saknar de vänner som bor alldeles för långt bort för att vi ska kunna ta en fika och bara snacka skit! Men man får vara glad för de stunder man får per år istället för att vara bitter över att man nästan aldrig ses.. För som tur är så känns det som "den gamla goda tiden" när vi väl ses;) Men till våren/sommaren vågar jag ge mig ut på längre bilfärder igen och då hoppas jag att jag kan få till några träffar..

Nu har jag varit hos läkaren och såklart f...

Publicerad 2011-01-14 15:59:21 i Inlägg från mobilen

Nu har jag varit hos läkaren och såklart fick man en osäker läkarstudent med en handledare som knappt kunde svenska! Men men det gick bra, tror jag iallafall det var ju lite svårt att förstå;) Fick iallafall kortisondroppar till BÅDA mina öron och sen sa de åt mig att ha en sjal/halsduk på mig eftersom jag fått en inflammation i en muskel vid käken/halsen! Så jag får nog knapra värktabletter ett tag till.. Trist eftersom jag skulle jobbat i helgen, men nu blir det vila och halsduk istället:(

Allt har drabbat min högra sida.. Fy för d...

Publicerad 2011-01-13 21:23:03 i Inlägg från mobilen

Allt har drabbat min högra sida.. Fy för denna värk, jag har ont i halsen på höger sida, huvudet, höger öra och är täppt i höger näsborre! Sen får vi ju inte glömma den strålande/spända känslan i högerbenet.. Varför blir det såhär, jag som käkat penicillin i 28 dagar borde väl inte kunna bli såhär kass! Undrar om det är min högra visdomstand som är boven i detta!? Imorgon ska jag iallafall till läkaren och jag hoppas verkligen att de hittar felet..

♥ Dag 27 – Min favoritplats..

Publicerad 2011-01-12 22:51:55 i 30 dagar av sanning

Min favoritplats är våran säng och detta är varför.. När Hugo vaknar på morgonen och ligger emellan oss och dricker sin välling för att sen somna om mellan sina föräldrar, det är det mysigaste som finns! Sen är det ju även "där det händer" om det händer dvs;) Men kort och gott är min favoritplats alltid den platsen där mina vaffo grabbar är!

♥ Dag 24 – Ett annat ögonblick..

Publicerad 2011-01-09 15:43:48 i 30 dagar av sanning

55 timmar efter att vattnet gått, började äntligen värkarna göra ont! Och kl.19.19 den 5 April, ca 65 timmar efter att vattnet gått ploppade äntligen Pyret ut! Det är det största ögonblick vi varit med om, en obeskrivlig känsla! Han är det absolut finaste vi gjort och vi ÄLSKAR honom över allt annat! Vi är världens lyckligaste föräldrar;)


I pappas famn ca.1 timme gammal!

Sjukstuga..

Publicerad 2011-01-09 15:01:38 i Blandat

Här hemma är det fortfarande sjukstuga:( Maken har 39,6 i temp och jag känner mig överkörd och denna jäkla huvudvärk vill inte försvinna! Som tur är har Hugo sluppit undan (peppar pappar..) och han är just nu hos sin farmor och leker:)

Sötnöten ligger och sussar men när han är ...

Publicerad 2011-01-08 13:09:42 i Inlägg från mobilen

img_2460 (MMS)

Sötnöten ligger och sussar men när han är vaken far han omkring som galning;) Men herr och fru Carlsson är helt utslagna, herren har feber och en taskig hals och frun kontrar med sprängande huvudvärk! Bläää, när pencillinet äntligen börjar fungera för tanden då kommer nästa "plåga".. Men men snart vaknar väl yrvädret och då har vi inte tid att vara sjuka;)

Hugo 9 Månader!

Publicerad 2011-01-05 21:47:27 i Pyret


Vår 9 månader gamla Sötnöt sitter i sin gungstol och skrattar
åt sin mamma som gör konstiga miner bakom kameran;)

Tänk va fort det går, var ju inte så länge sedan han var såhär liten.. 
Det finaste vi gjort..

Vilden sover hos sin farmor..

Publicerad 2011-01-04 19:47:19 i Pyret

Har precis proppat i mig lite värktabletter + penicillinet och nu sitter jag och inväntar min make:) Och sötnöten sover faktiskt hos sin farmor inatt så att jag kan få kurera mig och så att Andreas ska slippa gå upp kl.6! Men imorgon får jag mysa med min krypande vilde till son igen;)


Jag och min vilde Sötnöt;)

Fy fan för mina jävla visdomständer! Varit...

Publicerad 2011-01-03 13:29:30 i Inlägg från mobilen

Fy fan för mina jävla visdomständer! Varit hos tandläkaren idag (tredje gången på 20 dar) och jag ska dit en fjärde gång imorgon! Idag fick jag bedövning pga värken, sen sköljde de och tvingade in en "gasbinda" i den lilla fickan med kortison på! Aj aj aj va ont det gör nu och då har jag fortfarande bedövning, vill inte ens veta hur det kommer kännas när den släpper:( Men imorgon ska man dit igen och plocka ur gasbindan och förhoppningsvis får jag en tid för att dra dessa jäkla tänder!

Om

Min profilbild

Anna

Denna blogg är en dagbok där jag skriver om min vardag med två små barn.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela