www.jagochpyret.blogg.se

Vardagen..

Publicerad 2013-04-25 15:26:03 i

Vardagen rullar på och jag följer liksom med i nån sorts dvala.. Har haft ont i magen ett tag nu och börjat käka omeprazol, jag hoppas verkligen att det motar bort värken! Har svårt att sova och när jag väl lyckats somna då är det dags att vakna igen och en ny dag som ska klaras av. Jag har tappat orken helt enkelt, men förhoppningsvis dyker den upp snart igen;)

Tillbaka till vardagen!

Publicerad 2013-04-09 14:12:19 i

Efter en påskhelg i Gävle och en vecka fylld med firande av Hugo och Eveline och lite familjekaos så är vi rätt så trötta! Vi har längtat till vardagens lunk och hade hoppats att den skulle visa sig från sin bästa sida.. Men det var väl att hoppas på för mycket! Nu har vi en snorig och hostig liten tjej härhemma och en febrig son som kräks:( Och vi (föräldrarna) är inte alltför pigga vi heller, så tålamodet har tagit semester!

Fullt upp!

Publicerad 2013-04-04 14:40:49 i

Som vanligt har jag missat bloggen och koncentrerat mig på instagram istället;) Mycket enklare och snabbare, men nu ligger jag bredvid min snarkande (snart) 3-åring och tänkte skriva ihop några rader här på bloggen..

Det blöjfria livet går toppen! Inga olyckor under nätterna än så länge, men 2st olyckor under dagtid har det blivit. T o m att åka bil upp till Gävle utan blöja gick perfa, om man bortser från att Hugo fick träsmak i röven;) Men det löste vi genom att han fick ha en kudde i bilstolen!

Påskhelgen spenderade vi i Gävle, där vi mölade i oss alldeles för mycket godis och hade det gött:)

Men nu är vi hemma igen och igår firade vi Evelines första födelsedag! Tänk vad tiden går fort, känns som om hon "ploppade" ut igår. Och imorgon är det dags att fira 3-åringen i huset och på lördag blir det kalas för dom båda! Fullt upp med andra ord;)

Om

Min profilbild

Anna

Denna blogg är en dagbok där jag skriver om min vardag med två små barn.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela