www.jagochpyret.blogg.se

Första olyckan!

Publicerad 2013-03-27 21:54:14 i

Det har gått toppen att vara blöjfri på dagis, men idag på eftermiddagen var den första olyckan framme! Det var en mindre fors framför tv:n i vardagsrummet och Hugo skrek "Mamma mamma, jag kissar ner mig" och "Torka mina fötter mamma"! Antar att det kommer vara såhär ett tag innan han blivit helt "rumsren";)

Natt Nr.2 avklarad!

Publicerad 2013-03-26 13:27:38 i

Natt Nr.2 utan blöja gick toppen den med! Så stolt över min lilla kille som bara för några dagar sedan absolut inte ville ta av sig sin blöja. Så vi tackar "Blixten" och farmor för denna bragd! Nu väntar jag bara på att få hämta honom på dagis och se hur det gått där;) Eftersom han inte riktigt lärt sig att säga till när det är dags, så kan det nog ha skett en och annan olycka på dagis under dagen.. Men lika bra att inse att det kanske måste ske nån olycka i början så att han lär sig hur det känns och när det är dags att gå på toan! Min stooora LILLA kille;)

Blöjfri!!!

Publicerad 2013-03-25 12:34:12 i

Äntligen! Nu har vår lilla kille varit blöjfri under dagen sen i torsdags och har under natten som varit sovit första gången utan blöja! Så j*kla stolt över honom:)

Date Night!

Publicerad 2013-03-25 08:20:42 i

I lördags hade vi "Date Night" eller "Date Day" för vi lämnade barnen kl.12:) Sen var vi och fikade hos vänner, kikade i några affärer och på kvällen blev det middag och bio! Maten smakade toppen och bion var jätterolig!! Vi skrattade högt och ibland pinsamt länge;) En toppen toppen dag med min älskling helt enkelt!

TGIF eller???

Publicerad 2013-03-22 09:31:56 i

Mina barn vet tydligen inte att det är fredag, världens bästa dag! Denna dag ska ju bara bestå av "happy happy" inte en massa tårar och humörsvängningar;) Men som tur är så brukar inte tårarna och det suriga humöret sitta i särskilt länge, så det blir nog en bra fredag trots den mindre glada starten;)

Bye Bye Hormonspiral!

Publicerad 2013-03-21 21:39:22 i

Den förbaskade saken (hormonspiralen) ville tydligen inte bo hos mig!?!? Så igår när den var halvvägs ute tyckte barnmorskan att jag skulle komma in så hon kunde avsluta jobbet och ta ut den åt mig! Har haft den i mig i 6 månader och den har bara ställt till med besvär.. Jag har haft ont, fått en massa finnar, varit arg som ett bi och blodat alldeles för mycket!! Vet att denna lilla sak funkar fantastiskt för vissa och det är ju jääättekul för er, men för mig har det varit 6 månader av plågor! Men nu är den iallafall borta, så nu är det bara att vänta och se hur nästa mens blir och om mina nya värktabletter hjälper mot smärtorna!? Fy fan vad det ska vara jobbigt att vara kvinna!!!

Sälen!!

Publicerad 2013-03-18 15:14:07 i

Haft det toppen i Sälen! Vi har badat, grillat korv, myst framför brasan, ätit god mat och mina grabbar har åkt skidor! Hugo är så duktig, han åker själv på det lilla rullbandet och ner för mini-mini-backen! Eftersom jag inte kan åka nå vidare bra utför, tycker jag att han borde få medalj för denna bedrift;) Men nästa gång vi åker upp är det nog dags för mig att lära mig att åka på riktigt.. Måste ju för fasiken lära mig att åka innan jag blir 30!!

Febern är borta!!

Publicerad 2013-03-12 20:50:46 i

Febern är borta!! Fast jag ska väl inte ropa "hej" än, peppar peppar.. "Bara" huvudvärken och den onda halsen kvar, men jag hoppas det blir bättre imorgon. Nu ska jag försöka packa lite smått (en j*kla massa som ska med) inför den kommande Sälen-resan:) Sen är det "Natti Natti" för denna mamman;)

Fortfarande sjuk..

Publicerad 2013-03-12 08:10:50 i

Ligger fortfarande sjuk:( Har inte tid med detta, vi ska ju till Sälen! Har ju massa saker som måste fixas/packas, men just nu orkar jag ingenting.. Så jag hoppas att eftermiddagen blir bättre och att febern och värken försvinner!

Haft en härlig helg..

Publicerad 2013-03-10 19:14:24 i

Helgen har varit en riktig familjemyshelg! Det har varit kallt, men fint väder och Hugo har lirat hockey inne, ute och i ishallen;) Eveline har krypit runt och testat att ställa sig upp mot allt! Men nu under söndagen efter att vi varit på skridskoskolan, så blev jag sänkt och ligger nu med 39.3 i temp.. Fy fasiken för feber!! Hoppas den är på snabbvisit, för jag har inte tid eller lust att ligga sjuk:(

Sytt som en galning..

Publicerad 2013-03-08 12:44:29 i

Har sytt som en liten galning under förmiddagen och nu väntar jag bara på att gubben ska komma hem så att jag kan åka och köpa mera tyg;) Fast väntan blir lång eftersom han slutar kl.17!! Nu däremot ska jag pausa syjuntan och leka lite med min son:)

Underbara Hugo!

Publicerad 2013-03-08 07:29:46 i

Sovit som en stock och vaknade upp av en kram och en puss av min underbara (snart) treåring, som säger "ja älskar dig så jättemycke mamma";) Goa unge JAG älskar dig mest, mest, mest!!

Tröttheten har tagit över..

Publicerad 2013-03-07 19:40:12 i

Trots lite sömn under natten, så har dagen gått oväntat bra:) Har sytt lite, slagit in presenter, plockat hemma (evighets plockandet..) och när Andreas kom hem fick jag "egentid"! Jag fick åka själv till affären;) Nu däremot har tröttheten tagit över och jag skulle kunna somna vid köksbordet, trots koppen kaffe jag snart druckit upp.. Ska nog gå och lägga mig i tid idag, så att jag är människa imorgon och inte en Zombie!

Full rulle idag!

Publicerad 2013-03-05 18:58:43 i

Idag blev det "Klädkällaren" och där inhandlades det lite smått och gått och sen till tygaffären! Har blivit en stammis där nu, så de vet typ vad jag ska ha;) Sen har vi varit på "öppet hus" på Hugos dagis och han har visat oss vad han brukar göra om dagarna:) Nu däremot ska jag försöka lägga lilleman (prinsessan sover redan) och sen blir det nog lite syjunta innan det är dags för soffhäng!

Gårdagen..

Publicerad 2013-03-05 07:19:55 i

Under gårdagen fick vi besök av Jennie, Hanna och Emelie:) Hugo va helnöjd att ha några att leka med och jag var helnöjd att ha någon att snacka sk*t med;) Och under kvällen kom farbror Johan förbi och Hugo fick vara vaken lite längre än vanligt! Men nu är det tisdag och en ny dag och vi får se vad vi hittar på;)

Ny vecka!

Publicerad 2013-03-04 09:12:31 i

Ny vecka och förhoppningsvis dyker solen upp som den gjort i helgen, man blir ju så mycket gladare då:) Idag vet jag inte riktigt vad vi ska hitta på.. Vi får se helt enkelt!

Skridskoskola!

Publicerad 2013-03-03 21:10:02 i

Första gången på skridskoskolan avklarad! Hugo var så duktig, från att vägra att åka utan att hålla oss i handen till att åka själv och kunna resa sig upp när han ramlat:) Stolta föräldrar med andra ord;) Han var minst på plan, men tittade storögt på de andra killarna/tjejerna och försökte göra likadant. Så himla kul att se hur stolt han blev när han klarade av att åka själv, det kändes gott i mammahjärtat:) Älskade unge!

Såhär blev lördagen..

Publicerad 2013-03-02 19:50:11 i

Blev inte "klädkällaren" idag, det räckte att se alla bilar som letade parkering.. Så jag testar nog att fara dit på tisdag istället:) Allmänhetens blev en kortis, för Hugo var alldeles för trött! Så vi for hem och fikade och kollade på AIK-BIF istället, vinst för vårat lag;) Jag har sytt klart 6st mössor, så nu kan jag bocka av några beställningar och ha "Mellokväll" med gott samvete!

Lördag!

Publicerad 2013-03-02 10:38:49 i

Idag ska vi ta en sväng till "klädkällaren" och sen blir det allmänhetens med Hugo! Sen innan det är dags för "Mellokväll" så ska jag sy, sy och sy;) Ska förhoppningsvis bli klar med ett gäng mössor idag!

Startat dagen med att sy!

Publicerad 2013-03-01 10:20:46 i

Startat dagen med att sy mössor, som förhoppningsvis ska bli klara i helgen! Eveline sitter bredvid mig i köket och äter smörgås och Hugo han kikar på barnprogram:) Efter lunch blir det nog en promenad till nån lekpark i det fina vädret! Men nu ska jag försöka sy medan barnen tillåter mig att göra det;)

Om

Min profilbild

Anna

Denna blogg är en dagbok där jag skriver om min vardag med två små barn.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela