www.jagochpyret.blogg.se

Snart klara..

Publicerad 2012-07-19 07:54:26 i

Nu är det inte mycket kvar att göra på huset, utvändigt alltså;) Förrådet ska målas en gång till och vi ska sätta upp ett staket, sen har vi lite små fix som vi kan ta lite då och då.. Men sen är det klart och då ska vi fira;) Är så glad och stolt att jag har en make som fixar och trixar, han är så duktig!

Ännu en fixardag..

Publicerad 2012-07-12 21:58:16 i

Ännu en fixardag för makens del, själv har jag försökt hålla barnen nöjda och glada! Och idag har det gått hyfsat lätt att hålla dem nöjda och glada, Eveline har haft en sova-äta-skita-dag och Hugo har har haft en, leka-leka-leka-dag;) Så eftersom Eveline var nöjd bara hon var nymatad och nybytt, så kunde jag koncentrera mig på att leka och busa med Hugo!

Fixardag..

Publicerad 2012-07-09 19:56:46 i

Gårdagen spenderade vi på en golfbana! Vi kikade när farbror Johan tävlade och vi fick några extrasteg på stegräknaren på köpet;) Idag har vi haft en fixardag, Andreas har börjat med förrådet på baksidan och jag har målat lite.. Hugo har spenderat hela dagen hos sin farmor och Eveline har varit hemma, men hon har sovit nästan hela dan! Nu sitter vi framför tv:n med Hugo och kikar på "Barnkanalen" och morfar (alltså min pappa) ligger och sover i fåtöljen, man blir tydligen trött utav att köra från Gävle till Gbg;)

PW kring dammen..

Publicerad 2012-07-08 10:11:51 i

Började dagen med en PW i det otroligt varma, men mulna vädret! Nu ska jag försöka få mina barn att synka en förmiddags vila, så att jag kan hoppa in i duschen;)

Solen vart är du?

Publicerad 2012-07-07 12:42:32 i

Gårdagen spenderades inomhus pga det usla vädret och tyvärr ser det ut som om denna dag kommer spenderas på samma sätt! Jäkla sommarväder, vart är värmen??? Vill ju kunna bada med Hugo och kanske få några soltimmar på denna blek-feta kropp;)

Hemma igen!

Publicerad 2012-07-05 05:34:33 i Inlägg från mobilen

 
I tisdags kom vi hem efter nästa 2 veckor på resande fot! Vi har haft det mysigt i Leksand/Gävle/Älgnäs och umgåtts med "min" tjocka släkt;) Hugo har busat med kusinerna och sina mostrar med respektive, lekt med mormor, gått promenader och åkt båt med morfar! Han har även hunnit med en "sleepover" hos sin gammelmoster (vi var på bröllop) och han har busat med gammelmomo och gammelmofa:) Han har haft det toppen helt enkelt;) Lilla prinsessan har charmat de flesta med sina leenden och har under dessa veckor blivit mer och mer människa:) Hon växer så det knakar och är en riktig liten knubbis;) Eveline gjorde även bröllopsdebut och var med när min kusin gifte sig, ett jättefint bröllop med en superduper fest som varade ända till kl.4 på morgonen;) Vi  hann även med att svänga förbi min bästis på hemresan och hennes goa ungar! Barnen är födda samma år som Hugo och Eveline, så vi har tajmat in det bra;) Trist att vi ska bo så långt ifrån varandra, men man får vara glad för de tillfällen som ges! Men nu är vi alltså hemma igen och igår firade vi svärmor på födelsedagen och idag ska prinsessan få sin 3-månaders vaccination! Så håll tummarna..

Om

Min profilbild

Anna

Denna blogg är en dagbok där jag skriver om min vardag med två små barn.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela