www.jagochpyret.blogg.se

Midsommarhelgen är över..

Publicerad 2012-06-26 11:39:34 i Inlägg från mobilen

Midsommarhelgen är över och vi har haft det mysigt hos syrran i Leksand! Så kul att få träffa bröderna bus och snacka skit med syrrorna;) Men nu är vi i Gävle hos Mamsen och Papsen och idag far vi med dem till stugan:)

Morgonpigg?

Publicerad 2012-06-15 06:02:20 i Inlägg från mobilen

Gårdagen bestod av "tycka-synd-om-mig-själv-suckar", men denna dag (som startade kl.4) hoppas jag kan bli lite bättre! Har inte kunnat somna om så har varit lite effektiv istället;) Matat bebis, vikt in en tvätt, satt på en ny maskin, städat toaletten, tryckt halstabletter mot min jäkla skithals, gett Hugo välling och nu är det mys i soffan! Kommer förmodligen stendö när barnen sover förmiddag, om de somnar samtidigt dvs..

Trött och förkyld..

Publicerad 2012-06-14 10:51:21 i Inlägg från mobilen

Hugo var snuvig förra veckan och nu verkar det som om han smittat mig och Eveline. Jag har ont i huvudet, halsen och är helt mör i kroppen och Eveline är lite hostig och snorig:( Kände mig inte så dålig imorse, men efter att vi lämnat Hugo på dagis small det till! Är så jäkla trött/mör och orkar inte mycket, jag hoppas att detta ger med sig fort som f*n! Har inte tid att vara sjuk..

Lycklig..

Publicerad 2012-06-12 07:48:20 i Inlägg från mobilen

Efter en mycket trevlig och rolig "Date Night" så vaknar man upp lite lyckligare! Är så glad att jag har träffat denna man och att han fortfarande vill ha mig efter snart 10 år tillsammans;) Men nu ska denna lyckliga fru/mamma kliva upp ur sängen och försöka göra lite nytta innan Eveline (Hugo är på dagis) kommer hem!

Date Night!

Publicerad 2012-06-11 15:17:00 i Inlägg från mobilen

Ikväll är det "Date Night" som gäller;) Vi har bröllopsdag på onsdag, men vi fick barnvakt idag så då firar vi den idag! Så nu ska jag packa övernattningsväska till barnen och sen lär jag duscha bort dagens spyor.. Men sen är det bara för mannen att hämta upp mig;)

Byta-rum-och-soffa-kaos!

Publicerad 2012-06-10 08:26:02 i Inlägg från mobilen

Mitt i allt "byta-rum-kaos" så bestämde vi oss för att byta soffa! Så nu har vi fått säga "Hejdå" till vår lilla Cadiz som varit med oss i 8 år, men vi slapp iallafall åka med henne till tippen för igår kom det en kille och köpte henne! Så "hon" lever vidare;) Och vi har nu fått ett "hav" till soffa där hela familjen får plats!

GoMorgon!

Publicerad 2012-06-02 08:09:31 i Inlägg från mobilen

Vi har startat denna morgon med svtB och lite mys i soffan! Men ibland blir det lite "för" mysigt för Hugo (håller på att somna) och då tar han ett varv i rummet och leker med sina leksaker;) Det är hästar, hockeykillarna och Mr.Potato Head som gäller denna lördagsmorgon. Eveline och Andreas ligger fortfarande och sussar, men när de vaknar blir det frulle!

Om

Min profilbild

Anna

Denna blogg är en dagbok där jag skriver om min vardag med två små barn.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela