www.jagochpyret.blogg.se

Trötthet & Sammandragningar..

Publicerad 2011-12-30 18:09:50 i Inlägg från mobilen

Är så sjuuukt trött! Har ingen som helst ork och jag har fått sammandragningar så fort jag försökt vara lite effektiv under dagen:( Jag har inte tid med detta, på måndag ska jag börja jobba igen och imorgon är det nyårsafton, så snälla trötthet ta en paus från mitt liv.. Nu på en gång, tack!

Världens sötaste kille!

Publicerad 2011-12-29 20:29:39 i Pyret

Tänk att vi haft turen att få denna gobit, han är den goaste, underbaraste, finaste, charmigaste och den mest envisa ungen som finns! Vi älskar honom så otroligt mycket, vår lilla ögonsten;)

Dockan Linus!

Publicerad 2011-12-29 17:30:22 i Inlägg från mobilen

img_4002 (MMS)

Idag har Hugo lekt med dockan "Linus", han fick t o m dela vagn med honom när vi tog en kortare promenad;) Och när han sov middag hos sin farmor så fick "Linus" också sova! Fast nu har han tagit en "Linus-paus" för att kolla på sin nya "Shrekfilm";)

Det lilla "Fröet"!

Publicerad 2011-12-26 23:38:21 i Inlägg från mobilen

Min mamma frågade mig hur det var med "Fröet" idag, hon tyckte jag skrivit lite snålt om den lille i magen! Att vara gravid med sitt andra barn är inte alls som att vara gravid med sitt första, man hinner liksom inte med att njuta på samma sätt eftersom man har redan har en liten som behöver en. Men känslan av lycka är densamma och vi ser verkligen fram emot att få träffa denna lilla vilde som sparkar för fullt inne i magen;) Vi längtar såååå...

Gick heeela vägen själv;)

Publicerad 2011-12-25 17:44:34 i Inlägg från mobilen

img_7288 (MMS)

Vår lilla mini-hockeyspelare hade självklart med sig hockeyklubban när vi gick till "jul-brunchen" tidigare idag;) Han gick heeela vägen med sin klubba i släptåg, han stannade dock till ibland och höjde armarna i skyn och skrek "mååål"! Vårat lilla charmtroll:)

Hugo sitter i tomtens knä!

Publicerad 2011-12-24 22:16:40 i Inlägg från mobilen

img_3159 (MMS)

Hugo älskar verkligen TOMTEN och till sin stora lycka har han fått träffa 3st tomtar denna julen:) Han är lite försiktig i början och står mest och tittar med sina STORA ögon, men efter ett tag mjuknar han upp och hjälper till med paket och han avslutar med att sitta i tomtarnas knä! Vår modiga lilla kille;)

Mina favoriter på Liseberg!

Publicerad 2011-12-23 08:00:30 i Inlägg från mobilen

img_0805 (MMS)

Igår var vi på Liseberg i regnet, men det är bara att bita ihop om man valt att bo i Gbg! För det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder;) Hugo sov när vi kom dit, men efter ett tag väckte vi honom för att åka karusell! Vilken lycka, han var helt fascinerad och ville åka igen och igen:) Och när vi var inne på "Tomtarnas Värld" så gick han omkring i sin lilla tomte-bubbla och ögonen tindrade!

Tårar är aldrig kul..

Publicerad 2011-12-21 08:20:55 i Inlägg från mobilen

Snacka om att familjen Carlsson sovit gott inatt, alla tre försov sig;) Men nu har Andreas lämnat Hugo på dagis och det blev trist nog tårar vid lämningen idag med:( Han har ju varit hemma med mig i ca.3 veckor nu så det tar väl ett tag att vänja sig med dagis igen!? Tycker så synd om min lilla kille, men fröknarna säger att tårarna går över till skratt och bus ganska så snabbt! Och igår när jag hämtade honom så ville han inte gå hem, så jag tror nog att han trivs där trots tårarna på morgonen.. Men tårar är aldrig kul och det gör ont i mammahjärtat att veta att han gråter när vi lämnar honom:(

Dags för sängen..

Publicerad 2011-12-19 19:18:26 i Inlägg från mobilen

Nu har vi kollat på "Trassel" och sagt "Hejdå" till hästen och "Natt natt", så nu är det dags för Sötnöten att sussa;) Själv ska man väl plocka upp alla leksaker som åkt fram under dagen och sen intar denna hostande mamman soffläge!

Ho ho ho, finns det några snälla barn här?

Publicerad 2011-12-19 12:44:10 i Blandat

Var så skoj att se Hugo och hur han reagerade när tomten kom på besök på "lilla julafton", har aldrig sett så STORA ögon;) Han satt i sin mosters knä och bara stirrade, helt fascinerad av den vithårige gamle gubben som kom och slog sig ner i vardagsrummet och delade ut klappar! Han vågade inte gå fram och ta emot julklapparna själv, men om någon följde med så gick det bra:) Och innan tomten gick så vågade han faktiskt hoppa upp i tomtens famn och vara med på några kort;) Men han var nog lite rädd, se bara på kortet nedanför..
Bröderna Brothers satt orädda i tomtens knä:)

Lilla julafton med "La Familia"!

Publicerad 2011-12-19 08:33:27 i Inlägg från mobilen

Nu har vi varit och firat lilla julafton med "La Familia" i Gävle! Har varit en mysig helg med ungar och hundar överallt;) Trist nog var Papsen tvungen att åka iväg på jobb så han var inte med, men han hade iallafall kirrat mumsiga köttbullar och revben;) Nu är vi dock på hemmaplan igen och vi har startat dagen med att kika på "Nicke Nyfiken"!

Fick lite nytta gjort igår, trots hostan!

Publicerad 2011-12-15 10:04:22 i Inlägg från mobilen

img_8357 (MMS)

Fick lite nytta gjort igår, trots hostan! Bakade lussebullar och tog hand om en snuvig/hostig liten kille som gärna ville vara med och baka;) Men eftersom min lilla Sötnöt inte riktigt lärt sig att hålla för när han nyser så fick han inte vara med på lussebaket. Han fick äta pepparkakor med glasyr istället, en liten muta helt enkelt;)

Snälla tomten!

Publicerad 2011-12-14 07:24:20 i Inlägg från mobilen

Om man inte har något positivt att säga borde man väl hålla klaffen! Men just nu finns det inte så mycket positivt att säga, så då får det bli "depp-inlägg".. Vi har verkligen åkt på ALLT denna höst och det verkar inte vilja ge med sig:( Jag har ingen ork till någonting, hostan tar all energi! Så jäkla trist att när man precis flyttat till sitt första hus då har man ingen ork till att göra någonting! Jag vill bara att vi ska bli FRISKA och kunna ha en normal vardag igen, snälla tomten kan du ge oss det i julklapp???

Måste vara ett skämt!

Publicerad 2011-12-13 08:15:30 i Inlägg från mobilen

Alltså nu räcker det! Imorse när jag och Hugo vaknade så kunde vi bara öppna varsitt öga.. För vi har ju självklart fått ögoninflammation båda två!!! Så nu går vi här med våra röda höger ögon, vilket jävla flyt vi har...inte!

Svårt att andas..

Publicerad 2011-12-12 13:02:21 i Inlägg från mobilen

Efter en jobbig natt med svårt att andas så är jag glad att jag fick träffa doktorn idag! Nu är jag 3st preparat rikare och jag hoppas att dessa hjälper.. Hugo fick medicin mot klådan, så nu är det bara att hålla tummarna!

På kroppen och knoppen!

Publicerad 2011-12-11 19:43:13 i Inlägg från mobilen

Fortfarande prickar över hela kroppen, även på knoppen;) Fy fan, det ser inte alls bra ut! Sen kliar det ju som bara faaan.. Ska bege oss till doktorn imorgon för att kolla över dessa jäkla prickar, håller tummarna för att de ska ha nån superkur till oss!

Colorado dressen på!

Publicerad 2011-12-07 21:02:19 i Pyret

Sötnöten har självklart haft på sig Colorado dressen idag när Mofa och Momo kommit ner för att hälsa på oss:) Och han har sprungit runt som en galning här och viftat med sin hockeyklubba nu på kvällen;) Känns som om penicillinet äntligen börjat hjälpa!

Poserar lite allvarsamt med dressen på;)
Måste ju kolla så att klubban är ok;)
Om man inte hittar pucken så tar man fotbollen;)
Trappen har blivit utvisningsbås;)

Varit hos doktorn..

Publicerad 2011-12-06 20:25:48 i Inlägg från mobilen

img_5910 (MMS)

Varit hos doktorn idag, de ville kolla upp mig igen.. Har ju lyckats få en lunginflammation som inte riktigt vill ge med sig! Men nu vet de varför första kuren penicillin inte hjälpte, jag har mycoplasma och då hjälper inte Kåvepenin. Så nu kör vi på nån ny variant, men inte den som man brukar ta eftersom bebisen inte klarar av en sådan kur.. Så nu håller jag tummarna att denna kur hjälper! Hoppas hoppas.. Sen får vi ju inte glömma Sötnöten! Han har tråkigt nog feber, trots att han går på penicillin.. Tycker sååå synd om honom:( Men snart måste det ju vända, vi kan ju inte vara sjuka hela jäkla tiden..

Kan inte ens lyfta honom..

Publicerad 2011-12-05 11:34:28 i Inlägg från mobilen

img_2698 (MMS)

Tänk vilken tur vi har som har moster på besök nu när vi är sjuka! Eftersom jag knappt klarar att lyfta Hugo utan att få andnöd så är det himla bra att Malin är här och hjälper mig:) Jag har aldrig mått såhär, har ingen som helst ork och kan inte sova.. Är så fruktansvärt trött!!!

Orkar inte mer..

Publicerad 2011-12-04 12:16:00 i Inlägg från mobilen

Fy fan! Jag hatar verkligen detta, jag hostar, hostar och hostar tills jag kräks.. Orkar inte mer nu, får knappt nån sömn och jag ser ut som sju svåra år! Varför kan det inte bara ge med sig..

Jävla skithosta!!!

Publicerad 2011-12-02 10:04:15 i Inlägg från mobilen

Fy fan, är så himla trött på att vara sjuk! Hostar, hostar och hostar, snart hostar jag nog upp bebisen i magen:( Orkar verkligen inte med detta längre, snälla låt medicinen funka denna gång! Vill inte hosta, kräkas och snora mera, nu får det faktiskt vara nog med sjukdom.. Försvinn!!!

Ännu mer medicin!

Publicerad 2011-12-01 11:56:28 i Inlägg från mobilen

img_5954 (MMS)

Då har man hämtat ut ännu mer medicin, både till mig och till Hugo! Jag har fått en ny antibiotika eftersom den första inte tog och Hugo fick medicin mot sin öroninflammation.. Stackarn har en dubbelsidig öroninflammation!!! Tycker så jäkla synd om min lilla kille, varför ska han åka på allt:( Nu tycker jag det räcker med sjukdom för oss..

Om

Min profilbild

Anna

Denna blogg är en dagbok där jag skriver om min vardag med två små barn.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela