www.jagochpyret.blogg.se

Min lilla kille låg och sov så sött på mat...

Publicerad 2011-02-28 15:48:22 i Inlägg från mobilen

img_2910 (MMS)

Min lilla kille låg och sov så sött på mattan i vardagsrummet hemma hos Andreas mormor tidigare idag:) Men nu är vi hemma i lägenheten igen och lilleman leker rövare och jag mår illa! Känns som om hela magen är ut och in och att jag bara väntar på spyan.. Usch, hade glömt bort hur det är att må illa:(

Tänk att ALLT ska in i munnen!

Publicerad 2011-02-25 20:26:48 i Inlägg från mobilen

img_2832 (MMS)

Tänk att ALLT ska in i munnen! Lilleman testar allt genom att smaka på det och det kvittar vad det är.. Men nu har jag kommit på vem han brås på, sin glupska mamma såklart;) Detta kom jag på eftersom att för några veckor sedan när Hugo kröp omkring på golvet så sa Andreas, "kolla kolla han har bajs lr nåt på benet" och vad gör mamman då? Jo hon tar fingret och smakar!!! Det var INTE bajs, men tänk om det varit det.. Usch! Detta kommer jag förhoppningsvis inte göra om, för nästa gång kanske jag inte har turen med mig;) Men nu ska denna glupska mamma ta lite coke light och en liiiten skål med godis och slå sig ner i soffan och inta fredagsmysläge;)

Igår fick Sötnöten smaka/äta tårta..

Publicerad 2011-02-23 19:43:12 i Inlägg från mobilen

img_2854 (MMS)

Igår fick Sötnöten smaka/äta tårta och det var såklart gammel Mofa som bjöd;) Det var så skoj att se för både Hugo och Mofa sken som solar! Det blev bara en snabbvisit i Gävle denna gång, men jag är glad att vi kunde vara med och fira min lilla Mofa! Men nu sitter vi hemma i Gbg igen efter några timmar på tåget!

Sprängande huvudvärk, hosta och feber..

Publicerad 2011-02-16 14:15:39 i Blandat

Sprängande huvudvärk, hosta och feber! Usch va less jag är på detta, jag vill bara bädda ner mig och sova bort denna sjukdom.. Men det är inte så lätt när man har en 10 månaders buse som härjar runt! Men men det är väl bara att gilla läget och ta en trip till doktorn imorgon och se om man kan få en mirakelmedicin;)

Vilden är hemma igen!

Publicerad 2011-02-12 13:22:02 i Pyret

Vilden är hemma igen! Han har såklart skött sig bätttre hos farmor än vad han gör hemma, han är en liten ögontjänare mot alla förutom sina föräldrar;) Men jag älskar min lilla nyfikna vilde över allt annat, trots att jag nästan konstant säger "aj aj aj, inte röra"! Han ska verkligen ta på ALLT och han bara ler/skrattar när man säger till honom;)


Alla leksaker ska såklart rivas fram;)

Äntligen helg!

Publicerad 2011-02-11 14:17:12 i Pyret

Ä n t l i g e n helg! Nu får man se lite mer av mannen och förhoppningsvis får vi fylla upp vår dos av kramar så att vi klarar av ekorrhjulet nästa vecka;) Idag har jag och lilleman tagit en promenad till Andreas mormor, hon har precis köpt en lägenhet som hon ska flytta in i till våren så svärmor är där och hjälper till med att rensa/packa! Så vi tog en sväng dit för att se hur långt de hunnit och det jag kan säga är att "ojojoj vad mycket prylar man kan samla på sig";) Men nu är vi hemma igen och lilleman sussar sött och jag gör inte mycket.. Men om några timmar kommer mannen och hämtar mig och då ska vi lämna lilleman hos sin farmor och sen så ska Herr och Fru Carlsson ha en egenkväll utan barn och känner jag oss så slutar det med att vi degar i soffan, ser en film och dricker cola light;)


Ikväll får denna lilla sötis inte vara med och se film;)

Moster + Hugo = Kärlek!

Publicerad 2011-02-10 16:10:16 i Pyret

Nu har moster Malin lämnat oss för denna gång, men om vi har tur så kanske hon kommer på en blixtvisit nästa vecka;) Innan vi skjutsade moster till tåget så följde hon med oss till BVC där vi vägde och mätte Hugo! Nu är vår lilla kille 74,5 cm lång och han väger 9360 g:) Vi har haft det mysigt med min systeryster dessa dagar och Hugo har busat och myst en massa med henne, han älskar verkligen sin moster!


Moster Malin + Hugo = Kärlek!

Febern är tillbaka.. Har precis varit hos ...

Publicerad 2011-02-04 10:32:30 i Inlägg från mobilen

img_2726 (MMS)

Febern är tillbaka.. Har precis varit hos farbror doktorn (som var en kvinna) och undersökt lilleman! Han var lite röd i halsen och har troligtvis ett förkylningsvirus som kan vara långdraget:( Så det är bara att fortsätta att få i honom vätska och trycka in en rumptablett med jämna mellanrum!;)

Host, host och host..

Publicerad 2011-02-03 10:11:13 i Blandat

Det är en snuvig och hostande mamma som sitter och dricker sitt morgonkaffe! Har sovit riktigt taskigt inatt, hostat, hostat och hostat.. Men som tur är så har lilleman frisknat till och han är pigg som en mört:) Men eftersom jag är krasslig så blir det en innedag, men en liiiten promenad till affären blir det. Nu ska jag fixa lite frulle till Hugo;)

♥ Dag 30 – Ett sista ögonblick..

Publicerad 2011-02-01 14:57:48 i 30 dagar av sanning

Att se plusset på stickan och att få upp Hugo på bröstet efter förlossningen var ögonblick som jag aldrig kommer glömma! Men det finns ett till väldigt speciellt ögonblick som har en stor plats i mitt hjärta! Dagen då vi blev herr och fru Carlsson;) En helt fantastisk dag och som jag sa till min pappa när vi for från kyrkan "det här gör jag aldrig om" och det hoppas jag verkligen inte! För jag vill ha min goa gubbe vid min sida så länge jag lever;)
Om

Min profilbild

Anna

Denna blogg är en dagbok där jag skriver om min vardag med två små barn.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela