www.jagochpyret.blogg.se

Nu är det vila som gäller..

Publicerad 2012-01-31 17:43:02 i Inlägg från mobilen

Har varit hos barnmorskan och hos läkaren idag! Alla kontroller och mätningar hos barnmorskan såg bra ut, men hos läkaren var det inte lika kul:( Blev sjukskriven och det är väl bara att inse att vissa (jag) inte är gjorda för att vara gravida.. Så nu är det vila som gäller för denna mamman!

Vagnen är inhandlad!

Publicerad 2012-01-29 18:40:18 i Inlägg från mobilen

img_2186 (MMS)

Vagnen är inhandlad! Det blev en "Phil & Teds Explorer":) Vi monterade ihop den igår och Hugo har klättrat i och ur den hela dan idag;) Så om mina höfter/ljumskar tillåter kanske vi kan ta en liten promenad med den imorgon!

Varför?

Publicerad 2012-01-28 12:12:29 i Inlägg från mobilen

Jag trodde ju att jag skulle kunna jobba torsdag, lördag och söndag! Men min gravida kropp ville något annat.. Känns som om höfterna, ljumskarna och ryggen gått ut i strejk och slutat fungera! Jag är verkligen inte gjord för att vara gravid, tänk att de finns de som går igenom en graviditet utan några direkta smärtor!? Varför blev inte jag en av dem?

Idag har vi sooovit..

Publicerad 2012-01-25 18:25:40 i Inlägg från mobilen

Idag har jag och Hugo varit hemma och lekt, tittat på SvtB och sooovit;) Med tanke på min värk så är jag glad att jag har en son som gillar att sova middag, för då kan ju jag sova med;) Imorgon är det däremot dags för dagis igen och jag ska försöka mig på att jobba ett pass! Men nu är det välling och soffmys som gäller innan lilleman ska sussa natten..

Ont, ont, ont..

Publicerad 2012-01-24 22:36:42 i Inlägg från mobilen

Ska väl egentligen inte gnälla, men gör det ändå! Att få och kunna vara gravid är ju helt fantastiskt, men att ha ont är inte alls kul:( Jag har ju haft en betydligt bättre graviditet denna gång än första, sist blev jag ju sjukskriven från vecka 16 fram till den 5 April då Hugo föddes och nu har jag inte haft några direkta fog-besvär, om man jämför med sist dvs.. Fast sen nån vecka tillbaka har jag haft lite ont i höfterna, ljumskarna och i fogen fram och det har bara blivit värre och värre:( Idag har jag haft så jäkla ont, har knaprat Alvedon, legat i sängen med en kudde mellan knäna och tyckt synd om mig själv! Men jag har iallafall lyckats ta mig till och från dagis för att lämna och hämta Hugo, men jag gick i snigelfart och det var INTE alls skönt! Imorgon ska Hugo vara hemma med mig och jag hoppas han går med på att ha en mysdag med lugn lek och filmtittande;)

Startar morgonen såhär..

Publicerad 2012-01-22 09:07:32 i Inlägg från mobilen

img_8647 (MMS)

Hugo startar morgonen med hjälmen på och SvtB på tv:n;) Idag är det en "mamma-och-Hugo-dag" och vi ska bara mysa hela dan! Sen ska vi självklart gå ut och leka i snön som äntligen kommit ner till Göteborg:)

Vår lilla lirare!

Publicerad 2012-01-21 19:16:10 i Inlägg från mobilen

img_9559 (MMS)

Idag har Hugo åkt skridskor för första gången! Han tyckte det var jättekul och blev väldigt ledsen när det var dags att snöra av sig skridskorna och fara hemåt.. Han skrek "åka åka åka" och ville inte alls lämna isen! Men vi får göra om detta snart igen;)

Trist med förlust..

Publicerad 2012-01-21 08:50:26 i Inlägg från mobilen

Blev förlust igår, men Hugo var glad ändå;) Han satt still en stund i början av matchen och när han fick en bulle, men sen var det full fart! Han sprang fram och tillbaka med sin klubba och med farmor i släptåg;) Jag däremot stod och skrek och var lite lätt frustrerad över det som pågick på isen, men men nästa gång kanske det blir vinst..

Ikväll blir det hockey!

Publicerad 2012-01-20 16:11:36 i Inlägg från mobilen

Sötnöten ligger och sussar och jag har placerat mitt preggo-arsle i soffan;) Om några timmar är det hockey som gäller, vi ska kika på när pappan i huset lirar! Men först är det viiiila som gäller..

Snälla fogar, sluta smärta..

Publicerad 2012-01-18 00:14:51 i Inlägg från mobilen

Besöket hos doktorn gick bra! Allt såg "ok" ut, bara bebis och livmoder som tränar inför kommande utslussning;) Så det är bara för mig att lyssna på min kropp och vila när det behövs.. Och just nu behöver jag verkligen vila om jag ska orka gå upp och jobba imorgonbitti! Och snälla fogar, imorgon skulle vara skönt om ni inte jävlades med mig för jag har haft tillräckligt ont nu under kvällen.. Så sluta smärta fog-j*vlar!

Tröttmössan är på!

Publicerad 2012-01-10 20:27:04 i Inlägg från mobilen

Så jäkla trött, tur att jag va ledig från jobbet idag! Däremot har vi ju en liten vilde som är mer vild än tam och han har sprungit runt, runt, runt hela dagen;) Jag och min febrige man däremot har varit riktiga soffpotatisar idag och nu ikväll blir det nog soffan och en film!

Moneyball..

Publicerad 2012-01-10 11:50:06 i Inlägg från mobilen

img_3849 (MMS)

Moneyball, det var filmen vi såg på bio igår. Den va jättebra, iallafall enligt Herr & Fru Carlsson;) Mysigt med en biokväll, bara vi två! Det är ju inte jätteofta det händer nuförtiden, men man får helt enkelt ta sig tiden och vara glad att vi har så många suveräna banvakter som vill passa vår vilde!

En Phil & Teds!

Publicerad 2012-01-07 12:24:12 i Inlägg från mobilen

img_7323 (MMS)

Det är den syskonvagnen vi troligtvis kommer köpa;) Nu ska vi bara "tvätta" vår Teutonia och sälja den, så ska nog kika lite på Blocket idag och se vad vi ska sätta för pris!?

Influensan har kommit på besök..

Publicerad 2012-01-04 14:22:44 i Inlägg från mobilen

Idag har vi varit hos "farbror doktorn" och Hugo tyckte inte alls det var kul! Han grät och klängde sig fast vid mig och allt doktorn gjorde var en pina.. Men vi fick iallafall lite svar (fast inte dem vi ville ha), Hugo har åkt på influensan! Vår stackars lilla kille åker på ALLA virus/bakterier som finns verkar det som:( Men nu kan det väl ändå räcka efter denna gång, kan han inte bara få vara frisk!?

Varit på MVC!

Publicerad 2012-01-02 10:36:58 i Inlägg från mobilen

Idag var det dags för ett MVC-besök:) Tanken var ju att jag skulle ha lämnat Hugo på dagis innan, men eftersom febern hälsat på igen så fick han följa med! Med tanke på hur kinkig han varit de sista dagarna så hade jag med mig kex-muta;) Han tryckte nog i sig minst 5 st kex under tiden vi var där inne. Allt såg iallafall bra ut, men jag ska vara vaksam på sammandragningarna! Om de inte ger med sig eller ökar lär vi fara in på en kontroll och se så att det inte börjat hända saker.. Så nu ska jag försöka vara duktig och lyssna på min kropp!

Gott Nytt år, eller inte..

Publicerad 2012-01-01 19:55:56 i Inlägg från mobilen

Det nya året börjar såklart med feber! Lilleman vaknade tidigt imorse varm som ett element, tempen visade 41 grader! Fan för dessa förkylningar/virus/bakterier som tar plats i min son alldeles för ofta:( Tycker så jäkla synd om honom, kan han inte bara få vara frisk ett tag nu!?! Trodde 2012 kunde bli ett år i friskhetens tecken, men det börjar ju inte särskilt bra..

Om

Min profilbild

Anna

Denna blogg är en dagbok där jag skriver om min vardag med två små barn.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela