www.jagochpyret.blogg.se

Familjehelg!

Publicerad 2013-09-08 19:09:22 i Inlägg från mobilen

Haft en härlig helg med en massa familjemys:) Hugo har både ridit och varit på brandstationen! Så där snackar vi lycklig och stolt liten kille;) Eveline har gått runt som en liten solstråle och sagt "Ojoj" stup i kvarten. Sen fick faktiskt Eveline också testa på att rida, fast på en trävariant;)

Första veckan!

Publicerad 2013-09-08 17:05:29 i Inlägg från mobilen

Första veckan i skolan har gått bra:) Det är många nya och spännande saker som vi ska lära oss och det kommer nog inte bli en dans på rosor.. Men bara att plugga, plugga, plugga och se till att hänga med på alla föreläsningar! Men nu är det några timmar kvar av helgen och nu är det dags att ge mina små Sötnötar lite middag;)

Tredje..

Publicerad 2013-09-04 19:51:42 i Inlägg från mobilen

Denna tredje dag som studerande har gått bra, men snoret rinner och huvudet spränger! Har verkligen inte tid att bli sjuk nu, vill ju inte missa något. Så snälla Snor-Och-Migrän-Gud låt mig vara!! Nu ska jag försöka kurera mig.. Har tänt lite ljus och bäddat ner mig i soffan, samt laddat upp med nässpray och näsdukar;)

Första.. Andra..

Publicerad 2013-09-04 12:01:48 i Inlägg från mobilen

Första skoldagen gick bra om man bortser från hur nervös och svettig jag var;) Andra skoldagen startade inte lika bra.. Vaknade 05.30 av att Eveline grät och att mitt huvud höll på att sprängas!! Tur att svärmor kom och hjälpte till med att klä på barnen och se till att de gick till dagis, samt att jag fick migränmedicin!! Tog mig iallafall till skolan med hjälp av svärmor och pinade mig igenom dagen med ett konstant tryck över/kring högerögat:( Fy fan för migrän!!

Skolstart. Nervös. Javisst.

Publicerad 2013-09-01 22:35:36 i Inlägg från mobilen

Nu är det dags att försöka få lite sömn, för imorgon är det skolstart för min del! Jäklar i gatan va nervös jag är, hur ska detta gå? I två år framöver ska jag plugga och slita mig i håret inför olika inlämningar och prov! Men klarar alla andra det ska jag också klara av det, så nu är det bara att bita ihop och köra på! Hoppas "JB" kommer snart så att jag får sussa några timmar innan det är dags att gå upp och köra igång det nya livet;)

Mössor! Mössor! Mössor!

Publicerad 2013-09-01 20:36:51 i Inlägg från mobilen

Nu har sömmerskan vaknat till liv igen och det sys mössor på löpande band! Så roligt att det är många som beställer och jag tycker det är jättekul att sy, min lilla egentid;) Vill ni se mina mössor kan ni gå in på Facebook på sidan "Pyret & Fröet Mössor" eller på Instagram @pyretofroet, där kan ni kika och lägga beställningar! Hoppas ni hittar nåt ni gillar;)

Om

Min profilbild

Anna

Denna blogg är en dagbok där jag skriver om min vardag med två små barn.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela