www.jagochpyret.blogg.se

Varit och shoppat till syrrans twins..

Publicerad 2011-05-30 18:44:16 i Inlägg från mobilen

img_7329 (MMS)

Varit och shoppat till syrrans twins idag;) Jäklar va grejer jag tryckte ner i kundvagnen och hade jag haft ekonomin hade jag nog fyllt en till kundvagn;) Men nu är vi hemma i götet igen och påsarna är sorterade och står redo att följa med till Gävle! Näe nu ska jag vila.. Hade en hemsk migrän igår och behöver nog vila mig lite efter denna långa dag om jag ska unvika flera migränattacker!

Mensvärk..

Publicerad 2011-05-27 09:48:05 i Blandat

Denna morgonen startade med att jag och Hugo fick skjutsa in pappan till jobbet! Detta gjorde jag med en något sur attityd då jag har en mensvärk från helvetet:( Varför ska man få så förbaskat ont när denna helvetetsvecka kommer? Fast jag är ju glad att jag inte har det lika illa som innan jag fick Hugo, för då hade jag feber, ont i huvudet och kräktes varje gång jag hade mens! Så att det bara gör förbaskat ont är egentligen inte så illa, men det märks tyvär inte på mitt humör..

Bilden är från innan jag fick Hugo.. Låg hemma med feber, huvudvärk och var så jäkla ljuskänslig att jag hade solbrillor och en sjal över huvudet för att slippa solljuset! Tur att man inte ser ut sådär jämt;)

Bildregn från semestern..

Publicerad 2011-05-26 12:32:24 i Pyret


Myser med pappa..


Leker på stranden..


På rymmen..


Ni kan inte ta mig;)


Badar med pappa och mamma i havet..


Badar med mamma..



Mums mums, glass är gott!


Gosar med moster..


Badar i havet med mormor och morfar..


Myser med morfar..


Trivs som fisken i vattnet;)


Badar i stooora poolen med moster och mormor..


Gung gung gunga..


Badar i barnpoolen med pappa..


Det är tröttsamt att bada;)


Vi har haft en urskön semester med mycket sol, bad och självklart alldeles för mycket mat;) Men nu är vi hemma igen och det ska packas upp, tvätten ska tvättas och allt som man inte orkade göra innan resan måste göras nu.. Men trots att vi haft en toppen semester så är det skönt att komma hem till vardagen igen:)

Nu är vi äntligen framme!

Publicerad 2011-05-25 02:29:30 i Inlägg från mobilen

img_2444 (MMS)

Nu är vi äntligen framme! Det är en trött liten Sötnöt som sitter och väntar på bagaget;) När vi fått vårat bagage ska vi bara ta oss hem och sooova! Sen får vi hålla tummarna för att Momo, Mofa och moster kommer hem till Sverige idag med:)

Semester!!!

Publicerad 2011-05-17 15:47:46 i Inlägg från mobilen

img_7517 (MMS)

Vi väntar på att få gå på planet.. Hugo har fullt sjå med att titta på alla människor och han struntar fullständigt i sin trista föräldrar;) Några timmar/dagar senare.. Flygresan gick ok, Hugo tyckte inte det var alltför kul att sitta still i 4 timmar.. Men vi kom fram och vi har det toppen i soldyrkarnas land Turkiet:) Vi badar och försöker få lite färg på våra Ipren-kroppar;) Har försökt lägga upp lite bilder men det funkar inte:( Så bilder från resan kommer när vi kommit hem igen! Hoppas bara askmolnet fortsätter blås norrut och inte vänder söderut, för då kan det ju bli lite jobbigt.. Aja nu kallar poolen, hoppas ni har det gott ni med;)

Nu har vi varit hos läkaren..

Publicerad 2011-05-17 10:55:39 i Inlägg från mobilen

Nu har vi varit hos läkaren.. Hugo har INGEN feber, snoret har SLUTAT rinna, men det var ett öra som såg LITE irriterat ut. Så efter dessa besked blev ju jag såklart glad, men då sa läkaren att örat som är liiite irriterat KAN BLI till en öroninflammation eller så blir det INTE det.. Eftersom det kan bli en öroninflammation så tyckte hon att vi borde stanna HEMMA! Skulle inte tro det!!! Inte fan kan man avboka en resa för att man KANSKE kan bli sjuk, då kan man ju aldrig fara någonstans!? Hur skulle ni ha gjort???

Sjuklingen badar..

Publicerad 2011-05-16 20:19:15 i Pyret


Denna lilla sjukling badar just nu med sin pappa:) Trots att han är sjuk så är han en glad liten kille! Det blir nog ett besök till vårdecentralen imorgon för att se om vi kan få nå tips på hur man reser med en liten sjukling.. Är lite orolig för de små öronen nu när vi ska flyga:( Men men det kommer säkert gå bra, vi får hålla tummarna!

Febern är återigen på besök..

Publicerad 2011-05-16 10:16:38 i Inlägg från mobilen

Febern är återigen på besök hos lilleman:( Han vaknade imorse och var helt blank på ögonen, snoret rann och pannan var alldeles för varm! Usch och fy för denna feber, hoppas att han blir av med den snabbt som ögat! Men det känns som om jag måste fylla på vårat reseapotek en aning om han är sjuk redan innan resan:(

Vi sitter i bilen och väntar..

Publicerad 2011-05-13 16:10:26 i Inlägg från mobilen

img_2871 (MMS)

Vi sitter i bilen och väntar på att Andreas ska komma ut från jobbet! Har varit på vift hela dagen, haft en "play date" i Kungälv med Adam och hans lilla 6 veckors bror:) Efter det har Hugo agerat smakråd åt mig när jag letat bikini.. Helt jäkla omöjligt att hitta! Får bege mig ut på jakt i helgen igen och se om det finns nån bikini åt denna kropp!?  Har även pratat med lillsyrran som blivit inlagd idag:( Hennes tvillingar verkar vilja ut alldeles för tidigt! Så nu är det sängläge, dropp och kortison som gäller för henne! Håller alla tummar vi har för henne och de små och självklart för den nervösa hårbollen till sambo hon har med;)

Nummer 19 är här!

Publicerad 2011-05-12 21:25:10 i Blandat

Bil nummer 19 är här! Vi har köpt ännu en Renault och det ska bli spännande att se hur länge vi har denna;)

Våra bilar under åren:
1. Opel
2. Golf
3. Ford
4. Volvo
5. Golf
6. Volvo
7. Ford
8. Golf
9. Audi
10. Volvo
11. Renault
12. Volvo
13. Ford
14. Renault
15. Renault
16. Saab
17. Chrysler
18. Volvo
19. Renault

Blod, blåmärken och bulor!

Publicerad 2011-05-12 20:12:43 i Pyret



Denna lilla man har varit en riktig klumpeduns idag.. Han har snubblat in i kökssoffan med huvudet före och när vi var hemma hos farmor så ramlade han och slog sig i bakhuvudet:( Tror nog att han trott att det var fredag den 13 idag och inte imorgon.. Håller tummarna för att morgondagen blir utan blod, blåmärken och bulor!

Vi startade denna morgon med..

Publicerad 2011-05-11 10:18:48 i Inlägg från mobilen

img_5083 (MMS)

Vi startade denna morgon med att låna farmors bil så att vi kunde skjutsa pappan till jobbet! Väl hemma igen somnade lilleman och jag slängde i mig en frulle.. Men nu är det nog dags för denna mamma att skynda sig och ta en dusch innan lilleman vaknar;)

Bytt bil ett antal gånger..

Publicerad 2011-05-10 23:59:14 i Inlägg från mobilen

Under våra 9 år tillsammans så har vi bytt bil ett antal gånger;) Och nu har maken gjort det igen, han har sålt bilen och är återigen på biljakt.. Undrar vad det blir för bil denna gång??? Våra bilar under åren: 1. Opel 2. Golf 3. Ford 4. Volvo 5. Golf 6. Volvo 7. Ford 8. Golf 9. Audi 10. Volvo 11. Renault 12. Volvo 13. Ford 14. Renault 15. Renault 16. Saab 17. Chrysler 18. Volvo 19. ??? Tror att jag fått med alla;) Och till alla som säger att en bilaffär är en förlustaffär, ni har inte träffat min man! Utav de 18 bilar vi haft har han endast sålt 2 med förlust.. Han borde nog sadla om och börja jobba som bilförsäljare;)

"Happy Baby"..

Publicerad 2011-05-10 08:46:46 i Inlägg från mobilen

img_0143 (MMS)

"Happy Baby" det heter rummet/lägenheten vi bokat till resan! Lägenheten är barnsäker och innehåller   en massa bra grejer:) Man får en barnsäng, fällbar sulky med solskydd, barnstol, babysitter, bumbo, potta, pall, halkmatta, skötbordsunderlägg, barnservis, pool och strandbadlakan m.m.. Men det bästa av allt är att man får STÄD och DISKNING varje dag!;)

Nu börjar nedräkningen..

Publicerad 2011-05-09 12:40:58 i Inlägg från mobilen

img_7276 (MMS)

Nu börjar nedräkningen, vi lyfter mot Side om 8 dagar! Jag som är lite (mycket) pedantisk när det gäller packning har självklart redan börjat packa;) Men det är svårt att veta hur mycket man ska packa med och hur STORT reseapotek bör man ta med sig? Sen får man ju inte glömma att ta med matburkar, välling, gröt, fruktpuré, blöjor och lite annat smått och gott till Hugo! Har insett att vår lilla ettåring kommer ha mer packning än sina föräldrar;) Ni som rest med barn, vad ska man tänka på???

Nu har preggo lillsyrran och hennes sambo ...

Publicerad 2011-05-09 12:02:46 i Inlägg från mobilen

img_2503 (MMS)

Nu har preggo lillsyrran och hennes sambo farit hemåt och nästa gång vi ses kanske tvillingarna kikat ut! Fast jag hoppas att de håller sig inne i magen till den 23 juni för det är min bf-gissning;) Har varit jätteskoj att ha dem här nere, många skratt och det är skönt att ha nån med samma "dåliga" humor vid sin sida;) Vi avslutade denna soliga helg med att möta upp Hugos fastrar för en brunch på Ritz och jäklar vad vi åt!

Jag och Hugo har varit på stan med Carlsso...

Publicerad 2011-05-07 19:09:20 i Inlägg från mobilen

img_4124 (MMS)

Jag och Hugo har varit på stan med Carlsson-Syrén idag! Käkade mumsig räkmacka till lunch och sen blev det lite fika också;) Vi har inhandlat doftljus och syrran har gått loss på bebisgrejor;) Nu är vi hemma igen och det är dags att ska kirra middag, bruschetta till förrätt och fisksoppa till varmrätt! En toppendag i ett soligt Göteborg helt enkelt;)

Imorse kom våra efterlängtade gäster, min ...

Publicerad 2011-05-07 00:02:55 i Inlägg från mobilen

Imorse kom våra efterlängtade gäster, min gravida syster och hennes sambo! Vi har spenderat dan med dem och farit kors och tvärs genom Gbg.. Det gäller att hinna med mycket under tiden de är här;) Imorgon är det stan och shopping som gäller och på kvällen ska det lagas fisksoppa;) Men nu är det "Natti Natti" för systrarna Carlsson och Hugo, men gubbarna de sitter uppe och umgås med varsin 1 liters öl;)

Sötnöten sussar sött..

Publicerad 2011-05-05 23:58:59 i Inlägg från mobilen

Sötnöten sussar sött i sin säng och vi bör nog inta sängläge vi med om vi ska orka med morgondagen;) Har haft en trevlig kväll med god mat hemma hos vänner i Kungälv:) Vi är lite lätt avis på deras fina hus, allra helst när vi kommer hem till vår lilla 2:a! Men men plötsligt händer det, eller hur? Nu är det iallfall "Natti natti" för paret Carlsson;)

Mysig dag..

Publicerad 2011-05-04 19:20:02 i Pyret

Idag har vi haft en mysig dag, tagit en promenad och busat en massa:) Sen har jag varit lite huslig och kirrat pannkakor åt lilleman och till min förvåning så åt han faktiskt upp dem;) Men nu väntar vi på att pappan ska komma hem från träningen så att Hugo kan få leka med honom en stund innan han ska sussa!

Mums mums..

Vi såg "No Strings Attached" på bio igår..

Publicerad 2011-05-01 07:24:48 i Inlägg från mobilen

img_1805 (MMS)

Vi såg "No Strings Attached" på bio igår, den va toppen! Både jag och Andreas tyckte om den och vi gick lyckliga och löjligt nykära från biosalongen;) Jag har tur som har en man som har samma filmsmak som jag, vi är riktiga suckers för filmer med lyckliga slut;) Och som de trötta småbarnsföräldrar vi är så slocknade vi så fort vi kom hem.. Måste nog börja ta koffeintabletter den dagen vi vill börja försöka få syskon, för jag tror det blir svårt att göra syskon i sömnen;)

Om

Min profilbild

Anna

Denna blogg är en dagbok där jag skriver om min vardag med två små barn.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela