www.jagochpyret.blogg.se

Mysig morsdag..

Publicerad 2010-05-30 22:47:52 i

Haft en mysig 1:a morsdag:) Vi har varit en sväng på IKEA, fikat hos vänner och sen blev det morsdagtårta hos farmor! Men nu sitter vi hemma i lägenheten och äter lite ost, parma, oliver och soltorkade tomater och vår lilla prins ligger i mammas och pappas säng och sover;) Tänk att denna söta lilla prins är våran, han är helt underbar!



Träning..

Publicerad 2010-05-29 00:44:45 i

Eftersom sista dagarna bestått av att packa upp alla våra flyttlådor i nya lägenheten så har jag varit rätt så stressad.. Detta har nog Hugo märkt av, han har varit lite kinkig och helst av allt velat ligga på min mage och sova! Detta har ju inte direkt underlättat upp-packandet, men man får liksom vänja sig vid att det kanske inte alltid blir som man planerat dagen innan, utan vill Hugo ha en mysdag så får han det;) Vi har även tryckt in lite "nack-träning" när han ändå legat på min mage, så snart ska vi nog börja med benböj det gäller ju att börja i tid;)







Flyttkaos..

Publicerad 2010-05-25 19:14:32 i

Nu har vi flyttat in i vår nya lägenhet, så vi bor i ett flyttkaos! Lägenheten är inte riktigt klar ännu, det är en del saker som ska göras.. Några uttag som ska fixas, det ska fogas, fläkten ska instaleras, bord och stolar ska lackas, fönsterbrädorna ska fästas och lackas, rullgardiner + gardiner ska upp, en soffa ska inhandlas och sen ska ju allt annat packas upp också;)







Gävle..

Publicerad 2010-05-25 16:37:28 i

Jag och Hugo har varit i Gävle och hälsat på "La Familia"! Efter en 8 tim lång bilresa, med en nappflaska gjord av en plastpåse så kom vi fram på torsdagskvällen:) Moster, mormor och morfar tog prinsen direkt och han fick massa pussar och kramar! I lördags var vi på Julias konfirmation och sen samlades hela tjocka släkten på "Släktgatan" i Bomhus;) Vi har blivit ompysslade och jag har fått sova eftersom mormor tog alla nattpass och Hugo har blivit sönderkramad och pussad på;) Men på söndagen var det dags att bege sig hemåt igen och som tur var glömde jag inte nappen till nappflaskan, så hemresan tog bara 6,5 tim!



Moster gick en stolt barnvagnspromenad;)


Kalasfin i sjömansdressen..






Hej Moster!

Publicerad 2010-05-16 15:45:26 i

Hoppas att du har det bra där borta och att du smörjer in dig med solkräm! Jag är hemma med mamma och myser, pappa är i lägenheten och renoverar.. Har på mig min USA-outfit idag, visst är jag snygg;) Hoppas du hittar lite kläder och skor till mig där på andra sidan Atlanten:) Massa kramar & pussar från Hugo (Mamma hälsar..)

Glad!

Publicerad 2010-05-16 11:37:02 i

Såhär glad som Hugo är på bilden var jag igår eftersom jag fick träffa min goa vän med familj! Var så himla skoj att ses, trist att vi ska bo så långt ifrån varann..

Vardagsmys..

Publicerad 2010-05-13 22:28:57 i

Vår lille prins är världens mysigaste, skulle kunna ligga och gosa med honom dygnet runt;) Men tyvärr blir vi avbrutna av kiss- och bajsblöjor, gråt efter mat och gråt pga magknip.. Men om man bortser från dessa avbrott så är det en rätt mysig vardag jag och Hugo har! Och när dessa kiss- och bajsavbrott kommer så har Hugo hittat en vän som är väldigt rolig att ligga och titta på! Han är så söt när han ligger och tittar på sin nya vän, vår lilla gullunge;)

 

Ett Carlsson huvud..

Publicerad 2010-05-11 11:43:46 i

Vi var på BVC igår, där vägde och mätte de honom.. Vår lillkille är nu 4205g tung, 53,5cm lång och huvudets omkrets är hela 38,5cm. Så han har ett riktigt Carlsson huvud, precis som sin far, farbror och farfar;) Så mössorna som var stora för några veckor sen är snart för små!



Trött trött trött..

Publicerad 2010-05-09 14:29:15 i

Hugo är inte alls nöjd idag, är jättegnällig och svårtröstad.. Är säkert magknip som spökar och som gör så att han skriker sig röd om kinderna! Så efter flera timmar i "gnäll-land" är mamman TRÖTT TRÖTT TRÖTT... Hoppas pappan kommer hem snart och hjälper till me tröstandet! Nu ska jag testa om min skönsång av vaggvisor kan lugna honom lite;)

Fått paket med posten..

Publicerad 2010-05-05 16:41:54 i

Hugo har fått paket med posten idag, det var från mormor. morfar, mostrarna och Lady! De ville ju såklart fira prinsen på 1-månadsdagen;) Tack så mycket, massa pussar från Hugo!

Hugo 4 Veckor!

Publicerad 2010-05-03 17:04:07 i

Idag är världens sötaste kille 4 veckor gammal, tänk vad tiden går fort! På onsdag "fyller" han en månad och det ska vi fira med massa mys;) Känns som om vi kom hem från BB igår, har fortfarande svårt att fatta att denne lille prins är vår son.. Vår alldeles egna lilla sömntuta;)

Snart dags att flytta..

Publicerad 2010-05-03 14:30:49 i

Om en månad ska vi vara ute ur lägenheten vi bor i idag och flytta in i vår nya lägenhet! Så det är inte mycket tid kvar att renovera på, men det ska nog gå;) Fast just nu är det svårt att förstå att vi ska kunna flytta in i den nya lägenheten när den ser ut såhär..



Växer så det knakar..

Publicerad 2010-05-01 08:18:37 i

Lillprinsen har växt! Vi var på BVC igår och vägde och mätte honom, han väger nu hela 3840g och är 52cm lång;) Han är lite under medel på BVC-kurvan, men växer som han ska och följer med blicken som en 4 veckors bebis ska. Han är toppen helt enkelt!

Om

Min profilbild

Anna

Denna blogg är en dagbok där jag skriver om min vardag med två små barn.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela