www.jagochpyret.blogg.se

GoMorgon!

Publicerad 2011-09-28 09:03:56 i Pyret

Denna morgon startade vi med att se på "Spirit":)
Hugo hänger över soffbordet, för sitta still och titta var inte aktuellt, man måste ju kunna springa fram till tv:n och ge hästarna pussar;) Min lilla gobit!

Min trötta lilla lirare;)

Publicerad 2011-09-19 19:29:54 i Inlägg från mobilen

img_9797 (MMS)

Igår var denna lilla Sötnöt på hockey! Han satt still och kollade hela första perioden, men sen kom myrorna.. Men allt som allt gick det bra att ha med honom och sen skadar det ju inte att ha lite extra tålamod;) Nu under kvällen har han sprungit omkring här hemma med sin klubba och jagat bollarna och det är bara för mamman att agera motståndare! Men nu har min lille lirare spelat klart och sussar sött i sin säng:)

Jobbat min första natt..

Publicerad 2011-09-17 07:14:53 i Inlägg från mobilen

Trött, trött, trött.. Jobbade min första natt mellan tors till fre (kl.21-7), men hade såklart bokat in en läkartid kl.8! Så det var bara att hålla ögonen öppna en stund till och vänta in läkartiden. Men tillslut kom jag hem och kring kl.10 somnade jag, men vid kl.13 var det dags att gå upp för då var det dags för dagishämtning! Jäklar va jobbigt det var att gå upp efter 3h, kände mig som en Zombie.. Så efter nästa nattskift ska jag INTE ha något inbokat förutom sängen!!!

Shrek! Shrek! Shrek!

Publicerad 2011-09-14 19:22:24 i Inlägg från mobilen

img_7558 (MMS)

Såhär såg det ut imorse när vi skulle fika med Hugos moster innan hon skulle med tåget. De sitter och kollar på "Shrek" på iphonen och jag kollar på dem;) Han är helt besatt i "Shrek" och skulle nog kunna se "Shrek" hur många gånger som helst! Men eftersom jag har tröttnat lite på att se samma film om och om igen så har jag börjat med att tala om för Hugo att "Shrek" måste sova efter att vi sett honom.. Och då går vi och lägger honom i bokhyllan under en filt och där sover han (alltså dvd-filmen) tills Hugo kommer på nästa dag att han vill se "Shrek" igen!

Har inte haft ork eller lust..

Publicerad 2011-09-11 21:23:36 i Pyret

Har inte haft ork eller lust att blogga de sista dagarna, har tänkt väldigt mycket sen flygkraschen och insett att livet verkligen kan ta slut när som helst! Sen att jag är uppväxt i hockeyvärlden och vet hur liten den är och hur många som är berörda utav det som hänt gör ju inte saken bättre:( Jag lider verkligen med alla som förlorat sin man, pappa, son, vän och kan inte förstå varför det måste hända! Sen är det ju även den 11 september idag och det är ju också en sorgens dag, men vi har försökt vända denna dag till någonting positivt och för oss är denna dag Hugos dopdag:) Sen lär jag ju erkänna att vi kanske inte hade valt denna dag om det nu inte vore så att det var det enda datum som passade, men nu är det iallafall 1 år sedan vår lilla Sötnöt döpte sig!

Sötnöten idag!

Leva här och nu..

Publicerad 2011-09-08 10:24:58 i Inlägg från mobilen

img_7159 (MMS)

Livet är så skört och man vet aldrig när det är dags att lämna denna jord, men det man kan göra är att leva här och nu. Igår förlorade flera barn sina pappor, fruar sina män, föräldrar sina söner och det är fruktansvärt orättvist! Så idag ska jag pussa extra mycket på min son och man för de betyder allt för mig och jag vet inte vad jag skulle göra utan dem!

Hugo har knappt sovit under natten så det ...

Publicerad 2011-09-06 11:46:52 i Inlägg från mobilen

img_6906 (MMS)

Hugo har knappt sovit under natten så det är inte så konstigt att han somnade så fort vi varit hos doktorn! Vi träffade en jättetrevlig doktor som kunde konstatera att det är ett elakt virus som stannat på besök hos min son och gett honom hög feber, utslag överallt och en ilsken hals:( Så nu hoppas vi att detta är borta senast fredag!

Varit hos farbror doktorn..

Publicerad 2011-09-05 15:44:58 i Inlägg från mobilen

Nu har vi varit hos farbror doktorn och han trodde först att det var scharlakansfeber, men efter ett test kunde han utesluta det. Så nu sitter vi hemma med en unge som har hög feber, utslag över hela kroppen, hosta och ont i halsen:( Och det enda vi kan göra är att se till att han får i sig vätska och hålla tummarna för att detta ska försvinna!

Hockeytokig eller inte?

Publicerad 2011-09-01 15:00:43 i Pyret

Här hemma är det hockey som gäller och Hugo brukar gå runt med en hockey-dvd och säga "pappa pappa"! Häromdan hittade jag min gamla "Devils" tröja och den fick han självklart testa;) Vi får väl se om han kommer ha samma hockeyintresse som sina föräldrar eller om han kommer föredra någon annan sport.. Spännande att se;)

Om

Min profilbild

Anna

Denna blogg är en dagbok där jag skriver om min vardag med två små barn.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela