www.jagochpyret.blogg.se

Sjukstugan..

Publicerad 2011-11-29 12:05:40 i Inlägg från mobilen

img_2010 (MMS)

Sötnöten är hemma från dagis, febern är tillbaka! Själv hostar jag och är supertrött, men det är bara att hålla tummarna och hoppas att vi piggnar på oss! Fy fan för denna höst, bara massa baciller..

Imorgon går flyttlasset!

Publicerad 2011-11-25 21:39:23 i Inlägg från mobilen

Andreas och hans polare ska flytta allt från lägenheten till radhuset imorgon och jag hoppas att regnet håller sig borta! Själv ska jag väl försöka att hosta så lite som möjligt och visa vart lådorna ska stå;) Trots att flyttlasset går imorgon så flyttar inte vi in förrän på torsdag.. Så snart snart snart bor vi i vårat lilla radhus:)

Min stackars arbetare..

Publicerad 2011-11-22 23:13:40 i Inlägg från mobilen

img_2943 (MMS)

Väntar på att min arbetare ska komma hem från sitt tredje jobb! Han jobbar 8-17 på sitt vanliga jobb, sen åker han direkt till sitt andra jobb, hockeyn! Vid kl.20 brukar han vanligtvis vara hemma, men nu har han ett tredje jobb, renoveringen!!! Tycker så synd om min man som aldrig får ta det lugnt, han jobbar dygnet runt nu känns det som..

Bagarmössan på;)

Publicerad 2011-11-21 20:02:40 i Inlägg från mobilen

img_6250 (MMS)

Idag var det dags för Lussebulle-baket hemma hos Hugos farmor! Hugo var självklart med och tyckte det var kul trots att det var kladdigt;) Nu får vi se om han håller sig vaken tills första plåten är klar, annars får det bli Lussebulle-frukost imorgon!

Host, Host, Host, Host, Host..

Publicerad 2011-11-20 09:48:27 i Inlägg från mobilen

Spenderade några timmar på jourcentralen igårkväll och gick därifrån med en antibiotikakur och luftrörsvidgande! Denna gång var det dock inte Hugo som behövde kuren, utan det var mamman.. Så nu hoppas jag att dessa mediciner hjälper så att jag slipper hosta lungorna ur mig!

Graviditet Nr.2!

Publicerad 2011-11-19 18:40:20 i Graviditet Nr.2

Jag startade denna blogg så att mina "Nära och Kära" som bor långt bort skulle kunna följa graviditeten med Pyret, så nu ska jag försöka skriva ner vad som händer denna graviditet med det lilla Fröet;)

Vi fick reda på att vi hade Fröet i magen i augusti och vi blev jätteglada och chockade, men lyckan var total! Veckorna som följde var ett enda stort kaos eftersom vi höll på att försöka sälja vår lägenhet och köpa vårat radhus, så babylyckan hamnade lite i skymundan. Fast illamåendet fanns ju såklart där och gjorde en påmind att det faktiskt var en liten krabat i magen;) Mitt i kaoset och lyckan så började jag blöda och jag trodde att nu förlorar vi detta lilla "Frö", men efter ett UL där de kunde se att det faktiskt såg bra ut så mådde jag lite bättre.. Men jag vågade inte riktigt hoppas och tro att det skulle gå bra, men nu när vi gått in i vecka 20 så känns det mycket bättre:) Och än så länge så är graviditet Nr.2 inte ett dugg lik gravidteten med Pyret/Hugo/Sötnöten;)
Har mått illa i början av graviditeten, men det har INTE varit lika illa som sist! Jag har INTE ont i ryggen och jag kan fortfarande GÅ! Detta kunde jag inte sist, så det är ju ett jätteplus;) Däremot har jag ju Pyret/Hugo/Sötnöten som är 19 månader och full av dagisbaciller, som jag såklart blir smittad av.. Men annars är allt bra;)

Både med barn och med hus!

Publicerad 2011-11-19 07:11:21 i Inlägg från mobilen

Har inte kunnat sova så bra under natten, haft fullt upp med att hosta upp lungorna! Men när man inte kan sova så ligger man ju och funderar istället.. Kring kl.2 så insåg jag att just nu är livet (om man bortser från febern, hostan och snoret) helt fantastiskt! Tänk att vi är, både med barn och med hus:) Lillen i magen får vi ju inte se förrän i April, men vi väntar med spänning;) Huset däremot får vi ju flytta in i den 1/12 och vi har redan nu börjat fixat och målat där! Så jäkla kul:)

Hugos temp ner, mammans temp upp..

Publicerad 2011-11-18 13:37:44 i Inlägg från mobilen

Hugo hade en temp på 37,5 imorse, så det gjorde vi självklart vågen för;) Men nu har såklart jag fått besök av "Herr-Jävla-Feber"! Har knappt sovit under natten, haft frossa, hostat och snorat mig genom natten med en temp på 39,2 grader! Fan va trist detta är..

Då var det dags igen!

Publicerad 2011-11-17 13:58:42 i Inlägg från mobilen

img_1127 (MMS)

Idag har vi fått se honom/henne sprattlandes i magen:) En liten krabat som inte alls ville vara med på bild, det var roligare att sprattla helt enkelt;) Så om allt går som det ska, kommer Hugo bli storebror om några månader!

Hoppas, hoppas..

Publicerad 2011-11-14 21:07:48 i Inlägg från mobilen

Har precis gett min lilla sjukling hostmedicin, ipren och ventoline. Nu hoppas jag att han får sova lite bättre denna natt och att han vaknar lite senare än kl.5 imornbitti! Hoppas, hoppas..

Uppe med tuppen!

Publicerad 2011-11-14 05:49:38 i Inlägg från mobilen

Klockan 05.00 gick det inte att sova längre, Hugo har hostat hela natten:( Så 05.00 gick jag och Hugo upp, vi lät Andreas sova vidare eftersom han ska till jobbet om några timmar. Så nu sitter vi återigen och kikar på "Shrek", fönstret är öppet och Hugo hostar lite mindre.. Om några timmar ska vi skjutsa Andreas till jobbet, så att vi har bilen under dagen och kan ta oss till doktorn!

Ingen som varnade om VAB-h*lvetet!

Publicerad 2011-11-13 19:55:36 i Blandat

När vi berättade att vi skulle få barn så blev folk glada och de skojade och sa "ni får passa på att njuta nu när ni har sovmorgon, för det kommer ni aldrig ha igen;)". Och när han väl ploppade ut så blev folk ännu gladare, men då kom ju såklart detta upp på tapeten igen, "grattis till att ni aldrig mer kommer få sova;)"! För det är väl bara att inse att när man är småbarnsförälder så är sömn ett minne blott! Men det var f*n ingen som varnade oss om vad som skulle hända när dagis började, alla dessa j*kla förkylningar och "vab-dagar"! Det räcker tydligen inte med att man lider av sömnbrist som småbarnsförälder, man ska tydligen inte kunna jobba heller! Känns som att Hugo är förkyld oftare än vad han är frisk nuförtiden..


J*vla dagis-baciller!!!

Har firat världens bästa idag!

Publicerad 2011-11-13 11:35:06 i Inlägg från mobilen

img_7574 (MMS)

Hugo har firat världens bästa pappa idag med frukost på säng och paket! I ett utav paketen låg det en fotomugg som Andreas kan ha på jobbet:) Nu däremot har pappan åkt iväg för att spela match, men vi håller tummarna här hemma för världens bästa pappa;)

Idag får denna lilla man bestämma!

Publicerad 2011-11-13 10:57:32 i Inlägg från mobilen

img_7918 (MMS)

Sötnöten har fortfarande hög feber, men hostan är lite bättre så länge han inte blir upprörd eller ligger ner dvs.. Så idag kommer han nog få göra lite som han vill;) För den där skällande hostan gör att mammahjärtat värker nå enormt, så den ska vi göra allt för att undvika!

39,9 i temp och skällande hosta!

Publicerad 2011-11-13 04:49:09 i Inlägg från mobilen

39,9 i temp och skällande hosta! Tycker så himla synd om min lilla kille:( Fy f*n för dessa j*vla dagisbaciller! Nu SITTER vi i soffan och kollar på "Shrek", fönstret är ÖPPET i hopp om att hostan ska bli bättre, det är bara att hålla tummarna och hoppas, hoppas, hoppas..

Min lilla busunge..

Publicerad 2011-11-10 18:12:20 i Inlägg från mobilen

img_5899 (MMS)

Denna lilla busunge är det bästa som hänt mig! Han är "full-i-fan" med glimten i ögat och testar gränserna som aldrig förr;) Det är väldigt tålamodsprövande, men så jäkla kul att se vad han ska hitta på härnäst.. Nu ska jag försöka bada denna lilla buse innan sängen kallar, får se vem som blir blötast;)

Ville inte gå från dagis..

Publicerad 2011-11-08 17:57:16 i Inlägg från mobilen

img_5338 (MMS)

Denna lilla Sötnöt ville inte följa med mig hem från dagis idag.. Det blev skrik, sparkar och slag och ni kan vara lugna det var jag som var slagpåsen;) Men när vi tillslut tagit oss därifrån så lugnade Hugo ner sig och blev den glada lilla killen som vi är vana vid:)

"Hcky Hcky" galning!

Publicerad 2011-11-05 07:46:46 i Inlägg från mobilen

img_8280 (MMS)

Eftersom lilleman äntligen är feberfri så passade vi på att gå och kika på hockey igår:) Fast det blev inte så mycket hockeytittande utan mest Hugotittande! Han var inte still en sekund, om man bortser från när han fick en kanelbulle av Åsa;) Han sprang runt med sin klubba och puck hela matchen och till sin stora lycka så var det ett gäng "stora" grabbar som lekte med honom;) Min lilla "Hcky Hcky" galning!

Hoppas på en liten sovmorgon..

Publicerad 2011-11-03 21:20:14 i Inlägg från mobilen

img_0993 (MMS)

Denna lilla gobit ligger nu och sussar sött i sin säng:) Men han höll sig vaken till kl.20 och det är länge med tanke på att han brukar lägga sig mellan kl.18.30-19! Så om vi har tur kanske han sover lite längre imornbitti;) Håller tummarna för en liten sovmorgon..

Om

Min profilbild

Anna

Denna blogg är en dagbok där jag skriver om min vardag med två små barn.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela