www.jagochpyret.blogg.se

Jul & Nyår

Publicerad 2014-01-02 09:21:25 i Inlägg från mobilen

Nu har både jul och nyår passerat och vi har några dagar kvar av ledighet innan vardagen startar igen. 

Vi har haft 3 olika "jular", så barnen har haft lyckan att få klappar och träffa tomten fler än en gång;) Hugo älskar tomten, men Eveline är inte nåt fan av tomten.. Hon grät och satt fastklistrad i våra famnar när han var på besök, men julklapparna hon fick tyckte hon om:) 

Mellandagarna spenderade vi uppe i Sälen och trots det dåliga vädret blev det några åk för Hugo och Andreas.

På vägen hem från Sälen stannade vi till i Leksand en snabbis för att få träffa lilla sötnöten Erik och hans föräldrar. Lite babygos är ju aldrig fel;) Vi hade även turen att få träffa familjen Nordfeldt som också var hos lilla Erik på snabbvisit. 

Nyårsafton firade vi i Kungälv! Vi startade dagen i Kungälvs ishall där Andreas och Hugo snörade på sig skridskorna och jag stod och skvallrade med Pilla;) Eveline fick även hon åka runt några varv på isen med sin favorit Jocke;) Efter skridskoåkningen var det bara att fara hem och byta om för att sen fara tillbaka Kungälv för att fira in det nya året! Hade en trevlig kväll med många skratt och nyårsdagen spenderade vi trötta i soffan.. 

Denna dagen har jag och Hugo startat med soffmys och film. Andreas och Eveline ligger fortfarande och sussar sött däruppe:)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Anna

Denna blogg är en dagbok där jag skriver om min vardag med två små barn.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela