www.jagochpyret.blogg.se

Packat och klart!

Publicerad 2011-06-30 10:38:14 i Blandat

Om några timmar sitter vi förhoppningsvis inpackade i bilen och är på väg mot Gävle! Jäklar vad packning vi har, ser ut som om vi ska flytta dit.. Men det ska vi inte, sorry mamma och pappa:( Vi ska däremot lämna Hugo hos mamsen och papsen över helgen, då vi tar flyget upp till Luleå för att gå på bröllop! Sen på söndag är vi hemma i Gävle igen och på måndag far vi till stugan:) Ska bli sååå skönt med semester!

Blev "bara" sex väskor + en liten ryggsäck;)

Stress, stress, stress.. Vi har knappt hun...

Publicerad 2011-06-28 12:52:29 i Inlägg från mobilen

Stress, stress, stress.. Vi har knappt hunnit hem förrän vi ska packa och fara iväg igen! Så idag och imorgon ska det tvättas, packas, köpas present, städas och däremellan ska man hinna med den vanliga vardagen.. Men helst av allt skulle jag bara vilja krypa ner under täcket och gömma mig!

Mina Goa gubbar..

Publicerad 2011-06-25 08:56:06 i Inlägg från mobilen

img_1183 (MMS)

Mina Goa gubbar på väg hem från Gropen;) Trotsade regnet igår och gick dit för att se stången resas! Men innan vi gick dit så hann vi med 2st midsommarluncher, en med mamsen, syrrorna och Markus och en med våra goa vänner:) Sen avslutade vi kvällen med att kolla på NHL draften! Det är ju enda chansen att få se pappa på midsommar eftersom han alltid är där, men vi såg bara hans kala fläck;)

"Bajs avbrott"..

Publicerad 2011-06-22 12:13:28 i Pyret

Ojojoj.. För en timme sedan när Hugo vaknade från sin sussning så möttes jag av, BAJS! Han stod där med bajs i händerna, på hakan och sängen var som ett bollhav fast med bajs istället för bollar! Usch och fy, stackars liten:( Det var bara att bära in honom i badkaret och spola av honom och sedan var det dags att rengöra sängen.. Tur att jag precis hängt en tvätt och att tvättmaskinen stod och ekade, för sängkläderna var inte trevliga:( Så denna "städ-tvätt-pack-och-fixardag" har fått ett litet "bajs avbrott";) Ni slipper bilder för det var, usch usch usch..

"Städ-tvätt-pack-och-fixardag"!

Publicerad 2011-06-22 09:24:24 i Blandat

Idag ska det tvättas, städas, packas och fixas inför midsommar! Vi ska fara "hem" till Leksand och man vill ju inte åka ifrån en lägenhet som ser ut som fan och har ett tvättberg som man behöver syrgasmask för att bestiga;) Så idag blir en riktig "städ-tvätt-pack-och-fixardag"!

Skulle behöva denna utrustning nu när tvättberget ska bestigas;)

Några bilder från Bröllopet;)

Publicerad 2011-06-22 00:08:43 i Blandat


Skål för Brudparet!


Familjen Carlsson, alltså vi;)


Skaldjursbuffé..


Andreas fick Hugo till bordet..


"Barnen" höll ett litet tal för Brudparet:)


Dags för tårta!


Mums mums..


En Sötnöt med sockerkick;)

 







 

I lördags var det bröllop..

Publicerad 2011-06-20 11:18:11 i Blandat

Helgen är över och nu är vardagen här igen, men lär ju berätta lite om vår helg! I lördags var det bröllop för Svärfar och Marie, de var jättefina och kalaset efteråt var supertrevligt:) De vigdes utomhus och sedan var det skaldjursbuffé och rosé som gällde;) De hölls en del tal, men tyvärr missade jag några eftersom vår vilde inte ville sitta still. Vi hade hoppats på att Sötnöten skulle kunna somna under kvällen, men han ville hellre digga till musiken han hörde från nedervåningen;) Så klockan 22.30 fick jag ta med mig lilla Sötnöten till AJ´s hus och lägga honom och mig själv. Klockan 02.30 ramlade Andreas in och kl.06.30 vaknade Hugo och tyckte att det var morgon! Så det var bara att kirra välling, byta blöjas och gå upp.. På söndagen innan vi for hem från Björkö käkade vi skaldjur och berättade om vår present till Brudparet, de fick en miniweekend med sina barn + respektive + Hugo till Danmark:) När vi kommit hem från Björkö så var det dags för kalas nr.2 och det var hos Andreas mormor som firade sin 82-årsdag! Detta firades vi genom att äta Chiliconcarne, fika och tårta! Snacka om att man gått upp en massa storlekar denna helg, nu är det dags att starta sitt nya liv.. IGEN! Tyvärr har jag inga bra bilder från helgen så jag lägger upp dem så fort jag "snott" några av bröllopsfotografen;)

Sitter och kikar på..

Publicerad 2011-06-17 09:15:17 i Inlägg från mobilen

Sitter och kikar på ett avsnitt av "The Real Housewives of New York" och väntar på att tiden ska gå så att jag kan duscha.. Fixade mina ögonfransar igår och då ska man inte duscha på 24 h! Har även insett efter en dag med långa ögonfransar att detta kan bli ett beroende;) Sen vill jag tacka Jocke, Pernilla och Ebbe som passade Hugo, en Hugo som vägrade att sova;) Tack för att ni orkade passa min vilde!

Snart dags för sussning..

Publicerad 2011-06-15 18:53:22 i Pyret

Snart dags för sussning här hemma och lilleman springer runt och gör av med den sista energin! Det ser så skoj ut när han leker trots att han är urtrött, ser ut som en liten fyllegubbe som struttar omkring;) Men det dröjer nog inte alltför länge tills gnället kommer och då är det dags för välling och sen sängen..


Såhär pigg och glad var han för en timme sedan;)

Bit-barn..

Publicerad 2011-06-15 14:37:38 i Pyret

Jag skrev ju att Sötnöten hamnat i en "gos-fas", men idag har han börjat med en ny grej. Han försöker BITA mig när han inte får som han vill och jäklar va ont det gör de gånger han lyckas! Fan också det är ju snart dags för dagis och ett "bit-barn" vill man ju inte ha! Det kan nog bli en del "kvartsamtal" om vi inte lyckas få honom att sluta bitas..

Denna Sötnöt har vassa tänder;) Vad ska vi göra???

Sötnöten sussar och jag väntar på gos..

Publicerad 2011-06-14 20:09:59 i Pyret

Sötnöten sussar och jag sitter och väntar på Andreas som varit på någon grej med jobbet. Besvikelsen från gårdagens mindre lyckade Bröllopsdag har lagt sig och jag ser fram emot nästa år istället;) Denna dag har jag spenderat med Hugo (som de flesta dagar) och vi har busat och gosat en massa! Han har kommit in i en fas där han gillar att gosa och jag ÄLSKAR det:) Nu däremot hoppas jag att Andreas kommer hem snart så att vi kan få gosa lite, eftersom vi INTE gosade igår så hoppas jag på det idag istället;)

Mina gosiga killar..

Varit och sett tvillingarna!

Publicerad 2011-06-11 23:50:14 i Inlägg från mobilen

img_9541 (MMS)

Varit och sett tvillingarna! Jag och mamma packade in alla babyprylar i bilen och for till Leksand idag:) Fast vi stannade till i Falun och träffade mellan syrran och Markus för en fika. Sen fick vi se världens finaste tvillingar, fast på film;) Efter fikat och filmen drog vi vidare mot Leksand där vi fixat och donat i tvillingarnas rum, samt fixat lite annat;)

Igår firade vi minsting syrran..

Publicerad 2011-06-11 23:21:18 i Inlägg från mobilen

img_0221 (MMS)

Igår firade vi minsting syrrans student! Vi hade toppenväder, käkade god mat och drack en del ur pappas vinkällare;) Minstingen fick massa fina presenter och blev överraskad av några "hemliga" gäster;) En skojig dag/kväll med en massa skratt, men tyvärr alldeles för många mygg!

Packar, packar, packar..

Publicerad 2011-06-09 13:11:29 i Pyret

Packar, packar, packar.. Det är vad jag gör idag, samtidigt som jag bakar till min systers student;) För idag när Andreas slutat jobbet ska vi fara hem till Gävle och fira minsting syrrans student:) Är sååå stolt över att lillan tar studenten, hon har inte haft det lätt i skolan så detta ska firas! Eftersom mellan syrran ligger på BB med sina fina små pojkar så kommer hon inte kunna närvara, men man kan ju inte bestämma när man ska föda;) Men jag hade iallafall nöjet att prata med mellan syrran igår, hon var trött och hade väldigt ont men lycklig över att ha fått sina små söner:) Eftersom de är födda 8 veckor förtidigt så kommer det dröja innan de får komma hem, men med lite tur så kanske man kan komma till BB och hälsa på framöver;)

Denna cooling ser fram emot att få leka med sina kusiner;)

Vilken natt!

Publicerad 2011-06-08 09:05:25 i Blandat

Vilken natt, usch och fy för denna väntan:( Men nu har de små liven ploppat ut, 8 veckor förtidigt! VÄLKOMNA till världen Sötnötar! MILJONER pussar och kramar till er och era stolta föräldrar;)

Oj, oj, oj vad spännande..

Publicerad 2011-06-07 17:27:25 i Blandat

Oj, oj, oj vad spännande detta är! Imorse ringde min syster och sa att hon trodde vattnet hade gått och nu ligger hon på BB och kämpar:) Eftersom det är tvillingar i magen och många veckor förtidigt så försökte de stoppa det, men det verkar inte som om det gått så bra.. Så nu går jag hemma med mobilen fastklistrad i handen och väntar på att bli uppdaterad;) Sista messat jag fick var från Markus och där stod det endast "Nu kör vi"! Så det är väl bara att vänta..

Världens goaste unge..

Publicerad 2011-06-06 22:09:06 i Pyret

Världens goaste unge ligger i sin säng och sussar efter en lååång dag med sin mamma;) Vi har som jag skrev tidigare idag varit på jakt efter en klänning till mig och denna jakt slutade faktiskt med en ny klänning! Men vägen dit var inte alltför skoj:( Hugo har inte varit på sitt bästa humör.. Han var en riktig surskalle när vi var på klännings-jakt, men så fort vi kom hem blev han sitt glada jag igen:) Det är väl bara att inse att han tycker att det är urtråkigt att shoppa klänningar till sin mamma, så hädanefter ska vi bara shoppa till honom;)
Världens goaste unge:)

Leta efter klänningar..

Publicerad 2011-06-06 11:47:24 i Blandat

Idag är det dags för denna mamma att leta efter klänningar att ha på bröllopen som komma skall! Hugo får agera smakråd och jag hoppas han hjälper mig att hitta iallafall en klänning;)

En trött, men glad mamma;)

Bada, bada, bada..

Publicerad 2011-06-05 18:06:39 i Pyret

Igår packade vi väskorna och for till farfar och Marie på Björkö och där har vi solat, badat och haft det supermysigt;) Hugo som ÄLSKAR att bada använder självklart badblöjor så att vi slipper olyckor i poolen, men jäklar vad många badblöjor det går åt!








Sen måste vi ju skicka massor av GRATTIS KRAMAR till Pernilla och Jocke som fått en liten son! Jäklar vad skoj, nu har Hugo ytterligare en liten polare att busa med;) Tänk att i fredags satt vi hemma hos dem och käka och då låg bebben inne i magen och plaskade och nu är han ute i stora världen:) GRATTIS, GRATTIS!


Det var ett tag sedan;)

Publicerad 2011-06-03 09:02:02 i Pyret

Hej! Det var ett tag sedan;) Har inte gått att blogga pga nå strul, men nu hoppas jag att det funkar igen.. Så förhoppningsvis dyker det upp lite flera inlägg de kommande dagarna;) Men nu ska jag snart hämta vår lilla Sötnöt som sussat hos sin farmor!

Vår lilla älskling:)

Godmorgon!

Publicerad 2011-06-01 07:35:02 i Inlägg från mobilen

Godmorgon! Idag ska vi iväg och fira Andreas kusin som tar studenten:) Men först ska jag lämna Hugo hos sin farmor så att jag kan springa mina ärenden och vara lite effektiv innan det är dags för kalas;)

Om

Min profilbild

Anna

Denna blogg är en dagbok där jag skriver om min vardag med två små barn.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela