www.jagochpyret.blogg.se

Söndagen

Publicerad 2013-12-23 11:35:43 i Inlägg från mobilen

Vi startade söndagen med att ge Hugo ett par hockeybyxor och damasker, han sken som en sol:) Han kämpade på bra på hockeyskolan och var så stolt över sig själv efteråt:) Sen for vi hem och vilade lite innan det var dags för Liseberg! Hugo hann med att vinna på center-hjulet och att träffa tomten innan regnet kom. Men vi drog på oss luvorna och trotsade regnet! Vi klappade renar, kikade runt i kaninernas hus och sen avslutade vi Lisebergsvistelsen med att Hugo åkte bergochdalbanan med sin farmor:) Sen skyndade vi oss hem och fikade lite, varmchoklad och lussebullar! 

En sväng på stan

Publicerad 2013-12-21 23:27:18 i Inlägg från mobilen

Idag har hela familjen Carlsson varit en sväng på stan och det gick trots julklappshysterin ganska så bra;) Hugo fick se de hockeyspelande snögubbarna i NK:s skyltfönster och Eveline satt i sin vagn och vinkade till alla figurerna:) Sen tyckte Hugo vi skulle gå fram till 3 st poliser, men när vi väl kom fram till dem blev han jätteblyg och gömde sig bakom mig. Så där stod jag som ett fån och pratade med 3 st poliser om hur varmt det måste vara i deras uniformer.. Haha nästa gång skickar jag fram Andreas! 

Efter turen på stan bjöd vi våra grannar på glöggfika och hade det trevligt:) En bra dag helt enkelt, men nu är det dags för oss vuxna att sussa natten om vi ska orka med morgondagen, som innehåller hockeyskola & Liseberg:) 

Note to self

Publicerad 2013-12-20 22:41:09 i Inlägg från mobilen

Idag startade jag dagen med att ta en lång sovmorgon, vaknade 10.17! Fick panik eftersom jag skulle ju ha hunnit med en massa grejer, men det var bara att börja med allt några timmar senare än vad jag tänkt;) Har slagit in julklappar idag och insett att det inte är alltför bra att slå in julklappar i oktober utan att sätta etiketter på dem.. Har fått öppna flera paket och slå in dem igen eftersom jag inte visste vem som skulle få dem. Så "Note to self" glöm inte etiketterna;) Imorgon är det julklappsshopping på schemat, vi har några klappar kvar. Så det är bara att ta några djupa andetag och ge sig ut i julklappshysterin! 

Tentan avklarad!

Publicerad 2013-12-18 21:39:46 i Inlägg från mobilen

Nu är den förbaskade tentan avklarad, så j*kla skönt! Är osäker på om jag klarade av alla 3 delar, men 2 av 3 kändes iallafall ok:) Nu ska jag vila hjärnan från plugg i några dagar, sen är det tyvärr så att jag måste trycka in lite latin under jullovet.. Men först några dagars vila:)

Koffeintabletter!

Publicerad 2013-12-18 00:25:58 i Inlägg från mobilen

Har haft en plugga-så-mycket-du-bara-orkar-dag idag och för att klara av dagen har jag tagit koffeintabletter. Perfekt att ta tänkte jag imorse, men jag tror att jag tryckte i mig de sista lite för sent.. För nu kan jag INTE somna! Så vi får väl se hur många timmars sömn jag lyckas få innan det är dags att gå upp för att åka till skolan. För kl.9 är det dags att skriva den sista tentan för i år!

Julkortsångest!

Publicerad 2013-12-17 09:12:18 i Inlägg från mobilen

Tog en paus i pluggandet igår för att fixa julkorten och ångestkänslan när man postat dem är lika varje år. Jag börjar fundera på om (eller rättare sagt vem) jag missat? Har varje år vid julkortstider tänkt att jag ska skriva en "julkortslista", men har jag gjort det.. Näe! Så j*kla frustrerande, men jag får helt enkelt be om ursäkt nu och vara ärlig och säga att jag glömde bort er.. Men med lite tur så kanske ni glömde bort oss med;)

Hur ska detta gå?

Publicerad 2013-12-16 15:04:24 i Inlägg från mobilen

Ojojoj, hur ska detta gå? Har läst och läst, men jag tror hjärnan redan gått på jullov! Ingenting fastnar.. Just nu vill jag elda upp anatomiboken, alla PP-slides och mina röriga anteckningar! Vet att man inte ska tänka negativt, men detta känns inte bra..

Koffein, koffein, koffein..

Publicerad 2013-12-16 08:45:27 i Inlägg från mobilen

Känns som att det blir mååånga koppar kaffe (eller koffeintabletter) idag om jag ska klara av att plugga.. Har skrivit julkorten och håller redan nu på att somna! Efter en natt med en orolig treåring med magvärk som sovit på mig, så är jag glad att det bara är en vecka kvar till långledigt. Men nu ska jag ta två koffeintabletter och försöka vara lite effektiv.. 

Julkort & Plugg!

Publicerad 2013-12-16 08:27:08 i Inlägg från mobilen

Idag startar jag dagen med en kopp kaffe och en bunt med julkort som ska adresseras. När detta är avklarat ska det pluggas!! Har två dagar på mig att få in ett gäng (många) glosor och förstå/lära mig en massa om cirkulationsorganen, hjärt- kärl- och blodsjukdomar, andningsorganen och om sjukdomarna i andningsorganen.. Bara att dyka ner i mina anteckningar, boken + alla j*kla PP-slides vi fått och jag håller tummarna för att tillräckligt mycket fastnar! 

Sista tentan!

Publicerad 2013-12-15 16:46:31 i Inlägg från mobilen

På onsdag är det dags för sista tentan för året och just nu känner jag mig totalt nollad. Hoppas att mina barn somnar tidigt ikväll så att jag får läst några (förhoppningsvis väldigt många) sidor. Sen under mån-tis är det bara plugg, plugg, plugg som gäller och en j*kla massa kaffe! Ska bli sååå skönt med jullov och att kunna bocka av 1:a halvåret som student:)

Packning & tygshopping!

Publicerad 2013-12-13 11:34:06 i Inlägg från mobilen

Idag ska det packas och inhandlas lite tyg (till mössorna) och sen ska vi ta oss till Ängelholm för att kika på hockey!! Dags för oss att se Rögle för första gången och Hugo följer självklart med på matchen;) Men först packning och sen tygshopping! Haft en fullspäckad möss-höst och det är många som beställt "Pyret & Fröet" mössor, så nu ska tyglagret fyllas på och sen ska jag börja knåpa lite på kommande vår-mössor:) 










Länge sen..

Publicerad 2013-12-12 20:19:32 i Inlägg från mobilen

Det var länge sedan jag skrev nåt här, men livet är ett mindre kaos.. Att vara mamma, fru, student och hinna med att träffa familj & vänner är inte lätt. Men nu är det bara en vecka kvar i skolan, sen är det looooov!!! Fruktansvärt skönt:) Fast jag ska väl inte ropa "hej" än, har en tenta på onsdag som ska skrivas. Så det är bara att bita ihop och försöka få in ett gäng (alldeles för många) latinska ord samt lära mig hur respiration- och cirkulationssystemen funkar! Ska även hinna med en helg i Ängelholm, med hockey, julklappsshopping och familjemys:) Bara att köra på, KBK!!! 

Om

Min profilbild

Anna

Denna blogg är en dagbok där jag skriver om min vardag med två små barn.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela