www.jagochpyret.blogg.se

Gravid-gnäll!

Publicerad 2012-02-29 08:13:57 i Inlägg från mobilen

Vilken jäkla natt! Har legat och vridit mig och flyttat kuddar hela natten.. Höger benet/höften jävlas med mig och det gör ont hur jag än ligger:( Och när väl morgonen kommer och man ska gå upp då känns det som om Fröet ska ploppa ut pga det sjukt osköna tryck nedåt som finns med mig under dagtid! Jippie vad detta är kul...eller inte!

Snälla låt det gå fort!

Publicerad 2012-02-28 18:09:57 i Inlägg från mobilen

Känner mig som en vätskefylld dunderklump! Har samlat på mig vätska och svullnat upp den sista veckan och det är ju mindre kul:( Magen har även sjunkit ner en del och jag har ett ständigt oskönt tryck nedåt! Så nu vill jag bara att dessa veckor ska gå fort, fort, fort..

Jobbigt att säga Hejdå..

Publicerad 2012-02-27 07:10:42 i Inlägg från mobilen

Jag trivs jättebra här nere i Göteborg, men efter en helg hemma hos "La Familia" så inser man hur mycket man saknar dem! Varför kan inte Göteborg och Gävle vara grannkommuner? Hade ju varit så mycket enklare då.. Och att lillsyrran storgrät när vi for gjorde ju inte saken lättare, usch va jobbigt:(

Delat säng..

Publicerad 2012-02-26 07:30:30 i Inlägg från mobilen

Har delat säng med mina grabbar inatt;) Det har varit mysigt, men det hade ju varit lite bättre om man hade kunnat sova som de gjorde.. Men med mina fogar och en gigantisk mage så är det inte lätt:( Längtar såå tills jag kan sova på mage igen och utan värk i fogar, rygg och höfter..

Hockeyskadade..

Publicerad 2012-02-25 20:05:17 i Inlägg från mobilen

Vi är hemma i Gävle och sitter och kikar på hockey med mamsen, men snart slår vi nog över till schlagern! Pappsen däremot han är i Ryssland och lirar hockey på Röda Torget och ikväll skulle de käka middag med Putin.. Vi däremot käkade middag med matchen VLH-BIF i bakgrunden, snacka om hockeyskadad familj! Imorn bär det av hemåt igen och nästa gång vi ses kanske vi har ett litet Frö att visa upp:)

Omstrukturera..

Publicerad 2012-02-23 12:19:31 i Inlägg från mobilen

Är i vecka 34 nu och man kan börja se ljuset i tunneln! Tänk att snart får vi träffa vår lilla MMA-fighter;) Men innan dess är det mycket som ska fixas och "boas".. Vi lär se till att Fröets rum blir klart, göra plats för alla prylar.. Hitta plats till blöjorna, filtarna, kläderna, babygymmet, babysittern, m.m.. Omstrukturera helt enkelt;)

Är sååå trött!

Publicerad 2012-02-22 16:37:37 i Inlägg från mobilen

Är så himla trött, det värker i ryggen och jag skulle helst av allt ligga i fosterställning hela dagen! Men det går ju inte.. För jag har en liten kille här hemma som vill spela hockey och dansa med sin mamma;) Så det är bara att bita ihop och köra på!

Hejdå Lady!

Publicerad 2012-02-19 21:48:40 i Inlägg från mobilen

Idag for Mamsen, Papsen och Lady hem till Gävle igen.. Hugo kramade och pussade dem "Hejdå" och stod och vinkade i fönstret efter dem. När han lite senare skulle gå och lägga sig så blev han ledsen och frågade efter, "Momo, Mofa, Lady"!? Han fattar ju inte att de bor låångt härifrån, utan han tror nog att de ska vara här imorgon igen när han vaknar:( Jag hoppas verkligen att vi kan få till en resa upp till "La Familia" innan Fröet kommer, annars kommer det dröja alldeles för länge innan vi ses igen..

Lady Lady Lady..

Publicerad 2012-02-17 15:36:04 i Inlägg från mobilen

Nu har dom kommit! Mamsen, Papsen och Lady anlände igårkväll och Hugo kämpade och höll sig vaken till kl.21, men sen fick han lov att lägga sig.. Det var dock under protest, för han ville ju leka med Lady;) Men så fort vi lagt honom i sängen och gått ut ur rummet så somnade han, så han var nog rätt så trött;) Imorse när han vaknade så var det första han sa " Lady"! Han är helt tokig i denna lilla vovve, men väldigt försiktig som tur är..

Snart får vi besök!

Publicerad 2012-02-13 17:46:38 i Inlägg från mobilen

Förkyld, hängig och fogar som jävlas, så ser min vardag ut! Men man får väl vara glad att man gått på havandeskapsledigt och har möjlighet att vila om dagarna.. Önskar bara att jag vore lite piggare och orkade göra lite mer "fix & trix" innan baby nr.2 kommer! Men på torsdag kommer Mams, Paps och Lady ner och hälsar på oss, ska bli så skoj att de kommer ner:) Papsen ska lira nån veteranturnering, så vi lär ju ta med Hugo och kika på när mofa spelar;) Mamsen däremot kommer nog vara supertrött eftersom hon kommer hem från USA på tisdag.. Så det blir nog en helg full med hemmamys, blandat med lite hockey;)

Supersize-preggo-mama!

Publicerad 2012-02-09 13:02:58 i Inlägg från mobilen

Magen bara växer och växer.. Det ser ut som om jag ska sprängas vilken sekund som helst! Att det är 2 månaders växande kvar är svårt att fatta, hur jävla stor ska jag bli egentligen!?!?

Plask plask!

Publicerad 2012-02-08 12:09:03 i Inlägg från mobilen

Idag är Hugo ledig från dagis, så han får nöja sig med att leka med mig;) Eftersom jag är rätt så orörlig och klumpig så blir det stillsam lek.. Vi startade dagen med "Shrek" och lite bad, han älskar verkligen att bada:)

Kuddar överallt!

Publicerad 2012-02-07 17:00:09 i Inlägg från mobilen

Idag har denna preggo-mamma inte gjort många knop.. Har bunkrat upp med kuddar mellan mina knän, bakom ryggen, under magen och försökt sova! För att sova på natten är inte alls lätt nuförtiden, har ont och ett litet Frö i magen som kör MMA! Men fick iallafall ett ärende gjort under förmiddagen, inhandlade 2st bh:ar till mina växande bomber;) Men nu är det återigen soffläge och kuddar överallt som gäller!

Som bortblåst..

Publicerad 2012-02-02 19:33:12 i Inlägg från mobilen

Hittade inte Hugo förut när jag letade efter honom, han var som bortblåst! Men som tur är så är han ju en pratkvarn så när jag ropade Hugo så svarade han;) Det var bara att följa rösten och den tog mig till den nya vagnen.. Han hade lagt sig i varukorgen under vagnen;)

Om

Min profilbild

Anna

Denna blogg är en dagbok där jag skriver om min vardag med två små barn.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela