www.jagochpyret.blogg.se

Barnfria helger!

Publicerad 2013-06-30 21:55:50 i Inlägg från mobilen

Vi var ju barnlediga under midsommar (fre-sön) med och nu fick möjligheten att vara barnlediga fre-mån och vi tog den och åkte till landet! Haft det toppen hittills och det är så mysigt att bara få rå om varandra, även om vi saknar våra ögonstenar. Jag vet att folk har åsikter om att lämna bort sina barn och att vissa säger "man skaffar ju inte barn för att lämna bort dom"! Och till er vill jag säga, ni gör som ni vill och vi som vi vill;) Vi älskar våra barn, men för oss är det jätteviktigt att vårda förhållandet och varandra. Detta passar oss och vi är så glada att vi har nära & kära som gör detta möjligt för oss<3 Och imorgon kommer två väldigt lyckliga och kära föräldrar åka hem till sina barn och ge dom mängder av pussar och få höra om allt skoj de hittat på hos C&E när vi varit på landet:)

Peppar! Peppar!

Publicerad 2013-06-21 06:57:18 i Inlägg från mobilen

Magkatarren är typ borta, men jag tar mina tabletter för att det inte ska bli värre igen! Migränen är ett minne blott, men jag borde nog hämta ut mina nya migränmediciner innan nästa attack kommer.. Min hals känns ok, men jag är fortfarande förkyld så det är väl bara att bita ihop och hoppas på att snoret slutar rinna! Men nu ska det packas lite, för om nån timme ska vi fara mot Leksand och fira midsommar:)

Magkatarr. Migrän. Halsont.

Publicerad 2013-06-16 08:02:05 i Inlägg från mobilen

Magen är inte riktigt bra än, har fortfarande ont men kan iallafall stå/sitta och måste inte ligga i fosterställning. Men igår fick jag en migränattack, dock av den lindrigare sorten som tur var så det blev ingen ambulansfärd som sist. Och nu när man vaknar denna morgon lite lagom utmattad av all jävla värk, då har man halsont!! Alltså måste allt komma på en gång??

Magkatarr igen..

Publicerad 2013-06-14 21:39:16 i Inlägg från mobilen

Skulle aldrig sagt/tänkt/skrivit att det bara var bra saker att se fram emot framöver.. För nu ligger jag med magsmärtorna från h*vetet! Min dumma dumma mage som nyss klarat av en episod av magkatarr skulle ju självklart välkomna en till!! Mår jätteilla och stundtals känns det som om jag ska svimma pga magsmärtorna, fy för detta. Håller tummar och tår för att mina omeprazol ska börja verka, så att jag slipper ha så förbaskat ont och må så jäkla illa..

Bröllopsdag!

Publicerad 2013-06-13 09:50:48 i Inlägg från mobilen

Idag är det 4 år sedan vi sa "JA" till varandra:) Då var vi bara två och nu är vi fyra stycken i familjen Carlsson! Tänk att så mycket kan hända på 4 år:) Men ikväll lämnar vi barnen hemma för en "Bröllopsdag-Date-Night-Bara-Vi-två";) Ska bli sååå mysigt!

Kass på att uppdatera!

Publicerad 2013-06-12 13:32:36 i Inlägg från mobilen

Jag är verkligen kass på att uppdatera, men livet kommer liksom i vägen.. Men nu testar vi igen;) Vi har varit på utlands semester och haft en toppenvecka på Rhodos med sol och bad:) Och nu väntar snart midsommar med goa vänner och efter det är det inte långt kvar till sommarsemestern! Bara roliga saker att se fram emot helt enkelt;)

Om

Min profilbild

Anna

Denna blogg är en dagbok där jag skriver om min vardag med två små barn.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela